Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kamaszkori kalandokba volt részetek?
Figyelt kérdés
Leginkább a sulis 9osztálytól felfele, sulis, koli, ilyesmi.
Nem csak szex hannem mondjuk csok vagy ilyesmi.
Csak kivancsi vagyok😊
2017. dec. 1. 21:45
1/17 anonim válasza:
Egyszer akkora kalandba volt reszem hogy magam is alig akartam elhinni meg johogy vettem tura bakancsot mert igy konnyen eltudtam szaladni a lámák elől ... eleg kalandos dolog volt szerintem.
2/17 anonim válasza:
Most kezdtem a 9.et nyíregyházán de még nem volt ilyen kalandom..😟
3/17 anonim válasza:
Egy osztálytársam mindig tapizott. Izmos, jóképű, cuki volt. Sajna sose mertem kezdeményezni, pedig utólag átgondolva lehet kellett volna. Amúgy meg könyvtárból ismertem pl egy srácot vele összejártunk egymásnak verni.
4/17 anonim válasza:
Eddigi legdurvább amikor lerészegedtem pár haverral, egy csaj leszopott engem meg a haverom, majd utána haverommal leszoptuk egymást is
5/17 A kérdező kommentje:
Azt a rohadt
2017. dec. 4. 01:43
7/17 anonim válasza:
egyszer személyesen Orbán Viktoról akartunk csokot igényelni, de kinevetett és végül nem is adott
8/17 anonim válasza:
14 évesen szomszéd sráccal lejártunk a Dunára fürdeni
Gyakran meztelenül
Volt hogy felállt meg kivertük meg néha más is
9/17 anonim válasza:
Csapatkiránduláson eltévedtünk az erdőben. Már majdnem úgy volt, hogy nem találunk vissza. Jó nagy kaland volt. Ráadásul egy hülye vaddisznó is előugrott a bokorból, néhányan teljesen bepánikoltak, de aztán visszament a disznó. Ennél nagyobb kalandot nem nagyon lehet elképzelni. Csak azért írtam le, mert írtad, nem csak szex lehet. Viszont még nem voltunk 9.-esek, ez nem tudom, mennyire lomboz le ill. befolyásolja a válasz értékességét. Olyan 5-10 pont levonás jár érte talán, de még talán így is sok pont marad.
10/17 A kérdező kommentje:
Ajaj xd Sok a baj úgy láttom. Nyilván olyan dolgokra dolgolok..
2018. jan. 17. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!