Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen kamaszkori kalandokba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kamaszkori kalandokba volt részetek?

Figyelt kérdés

Leginkább a sulis 9osztálytól felfele, sulis, koli, ilyesmi.

Nem csak szex hannem mondjuk csok vagy ilyesmi.

Csak kivancsi vagyok😊

2017. dec. 1. 21:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
13%
Egyszer akkora kalandba volt reszem hogy magam is alig akartam elhinni meg johogy vettem tura bakancsot mert igy konnyen eltudtam szaladni a lámák elől ... eleg kalandos dolog volt szerintem.
2017. dec. 1. 22:37
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Most kezdtem a 9.et nyíregyházán de még nem volt ilyen kalandom..😟
2017. dec. 2. 07:54
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Egy osztálytársam mindig tapizott. Izmos, jóképű, cuki volt. Sajna sose mertem kezdeményezni, pedig utólag átgondolva lehet kellett volna. Amúgy meg könyvtárból ismertem pl egy srácot vele összejártunk egymásnak verni.
2017. dec. 2. 12:29
 4/17 anonim ***** válasza:
97%
Eddigi legdurvább amikor lerészegedtem pár haverral, egy csaj leszopott engem meg a haverom, majd utána haverommal leszoptuk egymást is
2017. dec. 3. 21:20
 5/17 A kérdező kommentje:
Azt a rohadt
2017. dec. 4. 01:43
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Te hány éves vagy?
2017. dec. 6. 21:20
 7/17 anonim ***** válasza:
13%
egyszer személyesen Orbán Viktoról akartunk csokot igényelni, de kinevetett és végül nem is adott
2017. dec. 21. 19:01
 8/17 anonim ***** válasza:
94%

14 évesen szomszéd sráccal lejártunk a Dunára fürdeni

Gyakran meztelenül

Volt hogy felállt meg kivertük meg néha más is

2017. dec. 29. 13:58
 9/17 anonim ***** válasza:
55%
Csapatkiránduláson eltévedtünk az erdőben. Már majdnem úgy volt, hogy nem találunk vissza. Jó nagy kaland volt. Ráadásul egy hülye vaddisznó is előugrott a bokorból, néhányan teljesen bepánikoltak, de aztán visszament a disznó. Ennél nagyobb kalandot nem nagyon lehet elképzelni. Csak azért írtam le, mert írtad, nem csak szex lehet. Viszont még nem voltunk 9.-esek, ez nem tudom, mennyire lomboz le ill. befolyásolja a válasz értékességét. Olyan 5-10 pont levonás jár érte talán, de még talán így is sok pont marad.
2018. jan. 17. 22:21
 10/17 A kérdező kommentje:
Ajaj xd Sok a baj úgy láttom. Nyilván olyan dolgokra dolgolok..
2018. jan. 17. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!