Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk, nektek a gimiben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk, nektek a gimiben volt emiatt problémátok?

Figyelt kérdés
Én meleg srác vagyok és már kijártam a gimit, de nem tudta rólam senki, (úgy voltam vele, hogy jobb ha senki nem tudja, az a biztos), szerettek a többiek, viszont így soha nem tudtam igazán megnyílni mert ugye a szexualitás a lényünk része. Sokszor eszembe jut, hogy mi lett volna ha elmondom, mert gimi után pár embernek elmondtam és mind jól fogadták. Viszont volt pár srác akik eléggé intoleránsak voltak, de lehet, hogy lett volna olyan is aki mellém állt volna. Szóval az érdekelne, hogy mások hogy voltak ezzel a gimis évek alatt.

2017. nov. 29. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem annyira volt problémám, mert nem viselkedtem melegesen, viszont egy gimis haverom szintén meleg volt, róla lerítt, hogy meleg (az a tipikus "kirakatb..i"), úgyhogy őt sokat szekálták.
2017. nov. 29. 23:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kockázatos. Tökre megértem hogy nem vállaltad föl, pedig nem kell ebből nagy ügyet csinálni, de persze utólag könnyen okos az ember.

Én sem vállaltam fel nyíltan gimi alatt, bár 12.-re már volt 2 osztálytársam akiknek muszáj volt coming outolnom (az egyiknek azért mert a legjobb haverjával jöttem össze, a másiknak meg azért mert ő volt az én legjobb haverom :D )

Utólag csak azt bántam meg, hogy egy csomót stresszeltem a témán. Nem kellett volna. Most már felvállalom ha szóba kerül, de nyilván nem úgy mutatkozok be hogy hello xy vagyok és bnzi. Egy embert leszámítva (apám) soha nem ért emiatt semmilyen attrocitás. Szerintem ne a múltra koncentrálj. Befejezted a gimit, szóval lépj fejben is tovább és ha úgy érzed készen állsz rá, vállald fel. Vagy ne. Csak ne idegeld ki magad mint ahogy én tettem mert az a legrosszabb. :)

21/f

2017. nov. 29. 23:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nem tom h fogalmazzam meg :D én heteró vagyok még is szekáltak -.2 az általános és a gimi az ilyen mindenki szekált mindenkit akkor szekáltak voln ha heteró lennél
2017. nov. 30. 12:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szerencsém volt ezek szerint, mert az első komolyabb kapcsolatom egy osztálytársammal volt, ami a suli után is egy ideig megmaradt. Nem reklámoztuk, mindeki azt gondolt amit akart, de shoa semmi problémánk nem volt belőle.
2017. nov. 30. 12:29
 5/6 anonim ***** válasza:
22%

Gimibe jártam, az osztályban 17-en srácok, 14-en csajok.

Két bu zi srác volt. Hát nem támogatom a melegházasságot, de nyíltan sosem ba sztattuk őket. Normálisak voltak, mert nem próbálkoztak be senkinél, voltak csaj barátaik és egy (nem meleg) srác is. Nyilván magunk közt viccelődtünk rajtuk, de mindenki máson is, csak rajtuk épp azért, mert búzák voltak.

Ja és ajánlanám nektek a South Park azon részét, amikor feketék költöznek South Parkba, mert Token (az egyetlen feka) meghívja őket, mert zavarja hogy amiatt piszkálják hogy gazdag. Ez hozzátartozik a jól működő közösségekhez is, hogy kicsit a jó értelemben mindenki piszkálva van valami miatt.

Egyetemen is volt búza csoporttársam, ott pl kérte hogy ne mondjuk el egy másik srácnak a szakról, aki biztos ba szogatta volna érte. De a legtöbb ember nem ilyen, akkor sem ha nem ért veletek egyet.

2017. nov. 30. 14:21
 6/6 anonim válasza:
100%
Ezaz... Jövőre gimi :( Remélem én elmondhatom majd valakinek a titkom!
2017. dec. 2. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!