Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek többsége miért csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek többsége miért csak szexelni akar, miért nem akarnak tartós kapcsolatot? Ez a férfitermészettel függ össze?

Figyelt kérdés

2017. nov. 24. 10:29
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Repülőteres "barátomnak" igaza van abban, hogy amikor valaki megtetszik, azzal azonnal dugni akarunk.

Nekem mégis volt olyan majdnem kapcsolatom, amiben bár tényleg iszonyúan tetszett és szerelem első látásra volt, mégis nem szexelni szerettem volna vele, hanem andalogni kézenfogva a városban, összebújni, stb...szex azt nem, vagy később.

2017. nov. 27. 09:31
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Személyiség habitus és szocializációval is összefügg ki milyen párt keres magának.

Én pl mindig a vonzó, sexis elérhetetlen férfiakat akartam.

Soha nem vágytam egy mély lelkizős egymás társai vagyunk jóban rosszban típusú kapcsolatot hanem egy laza életfelfogású, sexi ördögöt kerestem aki elég intelligens de a kaján dolgok is közel állnak hozzá.

Mindenki más, mindenkinek más a normális.

Nekem pl a sex fontos és akinek nem az a legfontosabb illetve ne az alapján keres partnert hanem előbb beszélgessünk térképezzük fel egymás lelkét stb...hát arra én nagyon ferdén néztem mindig is...

2017. nov. 27. 18:57
 23/25 A kérdező kommentje:

Ahogy írod, mindenki más. Te megtaláltad a véletlennek köszönhetően az ördögöd. De véletlenek ugyebár nincsenek.

Romeoról írtál, hogy oda az FBI is kevés lenne.

Onnan van egy horrorsztorim, priviben megírom, ha érdekel, és rámírsz. :)

2017. nov. 27. 19:40
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek véletlenek...

Tudtam mit akarok!

Tudtam hogy nem akarok Mo-n maradni, és ezért mentem Amsterdamba dolgozni utána meg Londonba.

Bp-en nagyon kicsi a kör, nagyon más a gondolkodás és gyerekkoromban is félig meddig Berlinben és Svájcban nőttem fel, amikor hazajöttek a szüleim haragudtam a világra....

Mentem is vissza azonnal.

Ezért nincsenek véletlenek :)

2017. nov. 28. 12:04
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Én tartós (legalább szex)kapcsolatot szeretnék. :)
2017. nov. 30. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!