Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar tőlem valamit vagy csak hülyít?
Pár hete megismerkedtem az egyik barátnőm pasijával, pár óra elteltével úgy éreztem, mintha már ezer éve ismerném, azóta folyamat beszélgetünk. Ráadásul úgy, hogy általában ő keres engem, valamilyen indokkal mindig rám ír, félreérthető dolgokat küld, stb. Teljesen össze vagyok zavarodva, egyrészt nagyon bejön a srác, másrészt ott van bennem, hogy lehet teljesen hülyére vesz, harmadrészt meg, hogy egyáltalán mit akarok, mikor a barátnőmmel van együtt.
Félek a következő találkozástól. Nem tudom melyik lenne rosszabb, ha nem foglalkozna velem, vagy ha igen, és történne valami, aztán a barátnőm megutálna. Egyáltalán lenne esély, hogy valami történik? Vagy csak jót tesz az egojának, hogy tudja, hogy egy fiúnak is bejön, nemcsak lányoknak, aztán jó poénnak tartja, hogy totál magába bolondít?
6: Nem vagy homár.
Én akkor meg kaktusz vagyok. Nem az dönti el hogy mik vagyunk, hogy mit mondunk magunkról, hanem hogy mit éltünk meg eddig az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!