Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek többsége miért csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek többsége miért csak szexelni akar, miért nem akarnak tartós kapcsolatot? Ez a férfitermészettel függ össze?

Figyelt kérdés

2017. nov. 24. 10:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
38%

6# 0 %-ot kapott de én 100 %-ban egyet értek vele!

Ha a sex nem jó valakivel még ha tetszik is az illető vagy van olyan idegesítő szokása, beidegződése ami pl kiderül egy intimebb környezetben nem feltétlenül az ágyban akkor már a kapcsolat lehetősége teljesen ki van zárva.

A kapcsolat alapja a sex a jó sex, a kémia.

Enélkül nincs is értelme.

2017. nov. 24. 15:15
 12/25 anonim ***** válasza:
55%

11: Egy hónap ismerkedés.

A: Azonnal lefekszetek és kva jó a szex. De 1 hónap során kiderül, hogy emberileg nem illetek össze, ezért szétváltok.

B: Azonnal ismerkedni kezdetek és nem szexeltek. De 1 hónap után szexeltek és kiderül, hogy emberileg jól megvoltatok, de szexuálisan nem illetek össze, ezért szétváltok.

Mi a különbség a kettő között? Mert szerintem semmi. Ugyanúgy 1 hónap telt el az életedből. Csak kúrni jó, mi? Még olyannal is, akivel belsőre nem passzolunk össze. Ezt miért nem lehet elismerni?

2017. nov. 24. 15:19
 13/25 anonim ***** válasza:
44%

7# -es a sexen nincs mit megbeszélni...

Ha nem működik nem működik.

Ez nem logisztika Drágám, a sex automatikusan megy hegyen völgyön levegőben, vízben, ha megy...

Ez nem úgy működik, hogy ezt csináld, azt ne, nem így tedd, nem úgy tedd a lábad fúj erről még filozofálni is gáz.

Az első kapcsolatom egy nagyon vonzó kékszemű srác volt nálam 6 évvel idősebb 20 éves.

3 év múlva egymáshoz sem bírtunk nyúlni.

Elmúlt az öröm, meghalt a szerelem.

Az új kapcsolatom 6 év működik.

2017. nov. 24. 15:20
 14/25 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem meg pont hogy meg lehet beszélni.

Az én párom is balfsz volt az elején, de jó embernek tartottam, ezért szépen megbeszéltük mit szeretnénk az ágyban és azóta k*r*a jó.

Kommunikációról hallottál már?

2017. nov. 24. 15:25
 15/25 anonim ***** válasza:
56%

Alapvetően a sexuális ingerhez kell a szimpátia+ kémia.

A kapcsolathoz ennél több is kell.

Ezért a sexet, könnyebb elérni.

Aztán hogy az most jó lesz e vagy rossz...az a helyszínen derül ki. Nem a partner külsejétől függ!!!

De én olyan kapcsolatra nem vágyok ahol nem jó a sex, nem full a kémia, mert minden unottá válig egy idő után ha eleve az unalomról indul akkor az maga a halál.

2017. nov. 24. 15:26
 16/25 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos a melegek többsége abszolút másként képzeli el a komolya kapcsolatot, mint a mély érzésű emberek. És itt nem kell arra gondolni, hogy először szex-próbát kell tenni, mert ez nem kapcsolatépítés, hanem próbakör. De mi emberek vagyunk, nem autók, így ez talán nem is jó hasonlat. A melegek többsége nincs tisztában magával, az érzéseivel, megijed ha érzelmet tapasztal és úgy gondolja, hogy egy vagy két összefekvés ezt helyettesíti, aztán reppen tovább. Legutóbbi kapcsolatomban azt hittem, egy életre megtaláltam a párom, annyi csodás idézetet, szeretetet kaptam tőle, három évig egyutt éltunk és mégis, egy ét alatt rányomult egy másik férfi, aki eddigi történetuk alapján inkább szabadidő - kitöltőnek használja , no és szexre. De aki egy hét után megszerelmesedik, az nem érett kapcsolatra, vagy kapcsolatfuggő, csak nem mondja ki. És bizony sok meleg apakomplexusos, társfuggő, vagy nem a párjába, hanem a szerelmbe szerelmes , illetve ami a leggyakrabban előfordul, egy elképzelt sémába próbál belepréselni minden ismerkedő meleget. Főleg kulső alapján. Nálam sosem a kulső volt mérvadó, de legutóbbi páromban csalódtam a legnagyobbat. De talán én is megtalálom még, akire lelkileg várok, csak idő kérdése, hogy életunk egyenesei keresztezzék egymást. Kedves kérdező Barátom, ne add fel, Te is megtalálod,s nagyon óvd, ha megvan, mert ma a hűség a legritkább emberi érzés !
2017. nov. 26. 08:10
 17/25 A kérdező kommentje:

16-os: "Sajnos a melegek többsége abszolút másként képzeli el a komolya kapcsolatot, mint a mély érzésű emberek."- már bocs' de ez úgy hangzik, mintha a meleg emberek közt nem lehetne mélyérzésű ember!!!

Úgy gondolom a csalódásod miatt fogalmazol olyan élesen, és elítélően a melegek helyzetét illetően.

"melegek többsége nincs tisztában magával, az érzéseivel"- nos, az én baráti körömben mindenki tisztában van azzal ki mit akar. Lehet ez kivétel, és én vagyok ezért unikum emiatt.

"De aki egy hét után megszerelmesedik, az nem érett kapcsolatra, vagy kapcsolatfuggő, csak nem mondja ki."- oké, és, ha mégis megbánja, és vissza akarna menni hozzád, gondolom nem engednéd. Pedig minden embernek jár egy második esély. Én nálam mindig van, másoknál ez már nem olyan gyakori úgy figyeltem meg. Emberek vagyunk hibázunk. Hallottam már ilyen történetet, mint a tied, és ott visszafogadta az elhagyott fél a másikat és azóta nagyon szép harmóniában élnek, mert megbeszélték a problémáikat, és tiszta lappal kezdték újra.

2017. nov. 26. 09:38
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Aki egy hét alatt lelép egy másik pasival az beléd unt.

Sok meleg keres szerelmet és mély kapcsolatot de ehhez sok férfival kell randizni, személyesen ismerkedni és nem planetromeo-n meg ilyen xarokon.

A netes randik világa, vagy a megalkuvás sosem vezet tartós kapcsolathoz.

Mo-n meg pláne más a helyzet itt még álmodni sem lehet arról az ismerkedési szabadságról, lehetőségekről ami pl Amsterdam, London vagy Berlinben adott.

Én is külföldön találtam magamnak párt Mo-n nem.

23/f

2017. nov. 26. 14:06
 19/25 A kérdező kommentje:
18-as válaszoló: A külföldi párod élőben ismerted meg, vagy hogyan? Amúgy egyetértek Veled, a netes ismerkedő oldalak húspiacok, főleg a meleg site-ok...
2017. nov. 26. 15:27
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Élőben beszélgetni kezdtünk a repülőtéren.

Planetromeon annyi hazugság van hogy az FBI-sem bírná kihámozni az igazat belőlük...

2017. nov. 26. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!