Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyedülálló meleg srácok! Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló meleg srácok! Ti is kicsit nehezebben élitek meg a karácsony napjait? 22F

Figyelt kérdés
Ilyenkor azért jobban előtörnek az emberből az érelmek, illetve ebben az időszakban jobban érzi az ember egy társ hiányát. Legalábbis nálam így van. Egy kicsit nehezen viselem ilyenkor az egyedüllétet. :( Ti hogy viselitek? Mit fogtok csinálni karácsonykor?

2017. nov. 15. 21:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én spec mint július i születésű rühellem az őszt és a telet és őszintén a karácsonyt is. A húsvétról és egyéb katolikus kényszer-ünnepekről nem is beszélve.

Idén is ahogy minden évben párommal Amsterdamból Sydney-be utazunk a Mardi Gras-ra...

Karácsonyfát ott állítunk egy kis műfenyőt kaja meg étterem vagy helyi bár akármi, de főleg melegbárokban és utcai bálokra mászkálunk meg napozunk.

Sokan nem szeretik a karácsonyt, hidd el, és ez a kényszeredetten erőltetett 'szeretet ünnepe" másokban akik esetleg egyedül vannak azt az érzetet kelti hogy ők nem normálisak, valami baj van velük pedig ez csak egy biznisz!!

Ha van ünnep amit rühellek, az a húsvét és a karácsony.

Én őszintén a nyarat, nyarat és még több nyarat szeretnék.

2017. nov. 16. 17:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a karácsonyt. Az egész évem egy katasztrófa, néhány apróbb türhető nappal.
2017. nov. 16. 21:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a családom, igy én a karácsonyt is szeretem, csak a havat hiányolom, minden évszaknak megvan a maga bája, ilyenkor a csillagos eget szeretem a legjobban mert télen a legtisztább az ég, és az a hideg, akkor szoktam nagyon magányt érezni, de nyugalmat is, minden olyan csendes ahol lakok és ettől olyan "Wow" karácsonykor nem magamra szoktam gondolni vagy arra, hogy boldog legyek, hanem hogy a családtagjaim boldogok legyenek, persze mindig van csete-paté, de egyik család sem tökéletes, ebből is látszik, hogy egy teljesen hétköznapi családom van, ajándékozással, meg fujkodással xdd az ugy vicces a kettő
2017. nov. 17. 07:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a Karácsony előhozza a szeretethiányt. Talán a Valentin nappal tudok párhuzamot vonni. Viszont itt Karácsonytól Újévig magányosnak érzem magam 32/F
2017. nov. 17. 19:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Rossz az biztos minden ismerős posztolgatja a közös karácsonyi képeket neked meg komoly kapcsolatod lesz egy bögre forralt borral... Nehéz de ez van sajna
2018. jan. 19. 17:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez is csak egy nap mint a többi,én nem is ünneplem(egyedül),de másnap is nem jó az egyedüllét..
2021. dec. 25. 20:29
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én egyedül és akkor unneplek majd ha lesz egy rendi párom:)
2022. okt. 22. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!