Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, ti hogyan ünnepeltétek a karácsonyt?
Idáig én mindig itthon voltam a családommal, evés, fadíszítés, ajándékozás, tvnézést volt a program. Idén úgy éreztem elegem van ebből és bekapcsoltam a Grindr-t, és egy rohadt jó pasit találtam, akivel végig ba***uk a szentestét :) Ez volt a legjobb szex ebben az évben, ha nem az egész életemben :D
Van valaki hasonló helyzetben?
barátommal töltöttük a szentestét, fát díszítettünk, sütöttünk-főztünk egész nap, csináltunk tojáslikőrt, bejglit, szexeltünk, filmeztünk aztán vacsiztunk, odadtuk az ajándékot, ittunk, szex, aztán playstationöztünk egész este:D
hát nem irigyellek, remélem a következő karácsonyod nem egy idegen emberrel kell töltened:)
úgy mint általában mindenki más. takarítás, főzés, fadíszítés, ebéd, ajándékozás, beszélgetés, társas.
és végre nem jött elő olyan kérdés azoktól akik nem tudják hogy meleg vagyok hogy van-e barátnőm.
"miért ünnepelnék a melegek máshogy a karácsonyt, mint a heterók?"
Azért, mert heterók esetében egy 15 éves fiú már felviheti a szüleihez a 2 hete megismert barátnőjét, addig egy meleg nem biztos hogy hazaviheti a barátját akkor sem, ha már évek óta vele van.
Remekül. :)
23-án hozzám költözött barátom. Így 24-én még kipakoltuk a cuccait, közösen főztünk, sütöttünk mézeskalácsot. Befaragtam a fát, majd feldíszítettük. vacsiztunk, adtunk egymásnak ajándékot, utána megnéztük a Resszkesetek Betörőket :)
Majd aludtunk.
25-én
A családomhoz mentünk. Ott ebédeltünk, társasjátékoztunk, beszélgettünk.
Itthon szexeltünk, együtt fürödtünk, majd egy karácsonyi horror filmet néztünk.
26-án Délig ágyban maradtunk. Spagetit csináltunk, és a jövőröl beszéltünk. :)
25/f barátom 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!