Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok, hogy élitek meg a karácsonyt magányosan?
Figyelt kérdés
Engem már nem frusztrál,hozzászoktam,dolgozok 23.-án is még.2015. dec. 6. 19:12
1/19 anonim válasza:
Én nagyon rosszul, nemrég dobott a barátom és rossz a hiánya
2/19 anonim válasza:
Úgy ahogy az év többi napját, de nem vagyok magányos és a karácsonyt se ünneplem. :)
3/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom,Fel a fejjel,a jövő évben majd találsz valakit!!!
2015. dec. 6. 19:16
5/19 ~OnLány~ válasza:
Lássuk csak.
Tavaly és még előtte kapcsolatban voltam,szóval gyönyörűen teltek az ünnepek.
Most magamra maradtam,de itt vannak a szüleim,ez egy családi ünnep,a szereteté,szóval biztosan velük leszek és őszintén remélem jól érzem majd magam.
Nincs is annál jobb,mint családi körben ünnepelni,forró csokit iszogatva a meleg szobában..
Már alig várom a karácsonyt. :)
6/19 A kérdező kommentje:
Hm,szerintem a karácsony csak akkor igazi ha van 2gyerek,feleség,nem egymagában magányosan!
2015. dec. 6. 19:22
7/19 anonim válasza:
hat nekem szar lesz mivel most szakitottam a pasimmal :/ 2 napja
8/19 ~OnLány~ válasza:
Hogy legyen egyik napról a másikra egy férjem és 2 gyerekem 19 évesen? :D
9/19 A kérdező kommentje:
Óóó,van olyan népség ahol 3is van 18évesen-)Vau-vau
2015. dec. 6. 19:28
10/19 anonim válasza:
Igazából nem élem meg rosszul. Jó lenne ha a pasimmal elmehetnék egy hosszú hétvégére... De hát ha nincs, akkor ez nehezen kivitelezhető :D
Majd jövőre jobb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!