Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kibírni a karácsonyt újra magányosan, szerethiánytól szenvedve?
A válasz: sz@rul, de büszkén
Én már gondoltam arra is, hogy "free hug"-ot adok egy vadigenen lánynak az utcán de úgy tudom a lányok nem szeretik, ha a privát zónájukba erőszakkal hatol egy vadidegen.
Egyszerűen. Ne gondolj rá és nézz csomó karácsonyi műsort vagy azokat amit szeretsz. Én ezt teszem amióta csak élek.
18/F
Ne feszülj rá ennyire a párkeresés témára, foglalkozz mással, élj a hobbiaidnak, vagy üss fel egy könyvet és olvass! Pl. ajánlani tudom Csernus Imre könyveit, A Férfi, A Nő...
Élj nyitott szemmel, ne csak nézz, hanem láss is, ragadd meg a pillanatot, ne félj a gondolataidtól és tartsd észben: "szebbet álmodik a bölcsnél a bolond."
Én a Párommal egy szórakozóhelyen ismerkedtem meg, holott Ő is és én is összesen kb. 2 alkalommal voltunk eddig és azóta is ilyenfajta helyen, és egyikünk se tudta volna elképzelni. Mégis... Ő 19L én 24F.
A gondolkodásmódodon kell csak változtatni, ne sajnáltasd magad, és szomorkodj, szimplán éld az életed, légy vidám - belátható azt hiszem, hogy egy célzott mosollyal nagyobb eséllyel felkelted egy lány érdeklődését mint ha untatod őket a fenti süket dumával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!