Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szingli lányok, hogy élitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli lányok, hogy élitek meg a karácsonyt magányosan?

Figyelt kérdés
Engem már nem frusztrál,hozzászoktam,dolgozok 23.-án is még.
2015. dec. 6. 19:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Huh, baromi jól! :D Pedig eléggé hiányzik az exem, de hát istenem, ez van :D ...

Már kitaláltam, hogy előzőnap elmegyek egyet sétálni a városba, mert gyönyörűek a fények, a kivilágítás, és mindig van egy kisebb "parti" ( persze nem az én korosztályomnak :D :) ) egy kis műsor a főtéren.

Aztán másnap gondolom átjön a család, akkor lesz pizza - party, és társasozni is fogunk. Este pedig karácsonyi filmek a tv-ben, és közben élek a hobbimnak is, mert szerencsére a melegágyikóban is végezhető a tevékenység :D

Nagyjából így fog kinézni a karácsonyom x)

Aztán, a szilveszter... Mindenki elmegy itthon, én pedig ... VÉGRE EGYEDÜL LESZEK! Na, az is nagyon jó lesz, mert nekem nem kis igényem van a magányra :D

Úgyszint, élek a hobbimnak, nézem a hülye filmjeimet, én nagyon jól megleszek. Nincs kedvem szomorkodni,vagy nyalni a sebeimet, mert szomorú vagyok, mert féléve végetért a kapcsolatom...

20/L/L

2015. dec. 6. 19:36
 12/19 anonim válasza:
utálom a karácsonyt,ne mondják meg mikor ünnepeljek 😂
2015. dec. 6. 20:05
 13/19 anonim ***** válasza:

En azert irigyellek benneteket!

Jo egy kis szabadsag..

2015. dec. 6. 20:08
 14/19 anonim ***** válasza:
Igazából nem szeretem a karácsonyt, de az bennem van, hogy szívesen díszíteném a párommal a karácsonyfát, sétálgatnék este a kivilágított városban forralt borozva. Hogy egyszer tényleg jó legyen az ünnep.
2015. dec. 6. 20:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Én hasonlóan vagyok fiúként ezzel amit írnak itt sokan... jól esne azért egyszer az életben ha a párommal forraltbort kortyolva sétálgatnék a vásáron vagy kakaót szürcsölve egymás ölében a karácsonyfánk előtt ülnénk a kanapén :)

És sajnálom h kapásból ennél a kérdésnél megjelent egy csomó lány aki nem rég szakított a barátjával :/

Fel a fejjel :)

23/f

2015. dec. 6. 20:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Nagyon jóóóóóó. :D Felszedek 3 kilót az ünnepi lakomáktól, hogy legyen mit leadnom januárban. Esténként meg forraltborozok és éneklek a kutyának. :D
2015. dec. 6. 21:08
 17/19 ~OnLány~ ***** válasza:
Énekelsz a kutyáknak? Inkább ne,megofgnak süketülni :D
2015. dec. 6. 21:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Eddig még túlélte. :D
2015. dec. 6. 21:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Úgy bírom, hogy úgy kérdezik mindig ezt, mintha a párkapcsolat egy létszükséglet lenne. :D

Hogy bírom? Hogy bírnám? Megyek kajálni a családhoz/családdal. Semmivel sem különb, mint az év más napjai, amiket szingliként töltök.

2015. dec. 6. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!