Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha a párodnak lenne egy fura...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párodnak lenne egy fura fétise, akkor te hogy reagálnál ha kiderülne? Megfordulna a fejedben hogy elhagyd?

Figyelt kérdés
pelenka.
2017. nov. 14. 17:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Fúj. Igen.
2017. nov. 14. 18:02
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

Jezus dehogy.

Altalaban milyen uj dologra hulyen nezek, de eltelik egy kis ido, es kivanom legalabb annyira , mint o.

2017. nov. 14. 18:08
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Minden*
2017. nov. 14. 18:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A pelenka például kb az az egyik, abból a kevés fétisből, amit én sajnos nem tudnék tolerálni.
2017. nov. 14. 18:44
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

A lábfétis még csak csak

De pelenka??

Elgondolkodnék h Úr Isten milyen beteg elméjűvel jöttem össze

2017. nov. 14. 19:42
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

Ha valaki nem vonzódik a péniszhez, annak az is egy beteg fétis, aki nem vonzódik a női mellekhez, annak az is egy beteg fétis, kockák, hurkák, köldökök, lábak, magassarkú cipők, bőrszerkók ugyanúgy... Nézőpont kérdése. Felteszem, egy aszexuális számára semelyik szexualitási forma nem különbözik attól, mintha Józsi bácsi épp nyakig merülve merné a pöcegödröt, azt közben vigyorogna az örömtől, mint a vadalma.

Mégis milyen alapon dönti el valaki, kit betegez le? Csak mert ők háromszor annyian vannak, tehát megtehetik?

Kérdéshez: Én megérteni persze nem fogom, mi a jó ebben, de nekem is megvannak a magam effajta hülyeségei, tehát értem, hogy másnak is vannak. Végül is mi az a pelenka? Egy darab textil, engem aztán nem zavar. Persze mindent én se tudok tolerálni, ha pl. krokodilokat akarna tartani a lakásban, akkor elköszönnénk...

2017. nov. 14. 20:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolat arról szól, hogy mindennel együtt szeretjük a társunkat, párunkat.

Másrészt meg szerintem az, hogy a társunknak is igyekszünk örömet okozni szintén hozzá tartozik.

Nem mondom, hogy minden fétisben partner lennék, de ez is egy olyan dolog, hogy akkor nem csináljuk. És ha van egy fétise? Mindenkinek van valami.

Ezért biztos nem dobnám ki. Ha rám akarna erőszakolni valami olyan dolgot, ami taszít/amit nem szeretnék az nyilván más kérdés.

2017. nov. 14. 20:56
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

Fúj.

Repülne az illető.

Semmilyen fétist nem bírok se láb, se női ruhák, pláne ilyen ocsmányságok.

2017. nov. 14. 21:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A pelenkahordás is fetissshhh?

Kevesen fogják tolerálni annyit mondhatok.

2017. nov. 14. 21:10
 10/11 anonim ***** válasza:
89%
Na ez eleg beteg de komolyAn bele is szarik? Hat ez undi meg fura sajnis en se tudom toleralni a dolgokat nagyon nem. Mond hogy ne csinalja mert ez durva
2017. nov. 14. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!