Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » FIÚK! Melyik a jobb, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Melyik a jobb, ha sokáig tart a szopás vagy ha gyorsan lezajlik?

Figyelt kérdés
Persze a gyorsan lezajlót sem úgy értem mint "összecsapott munkát".

2017. nov. 5. 15:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Ha sokáig tart,és kiterjedt
2017. nov. 5. 15:45
 2/15 anonim ***** válasza:
19%

én élvezem a szexet nagyon, de a szopásnál csak én kapok élvezetet, sajnos elég nehezen tudok elmenni, eddig 1 lány volt aki úgy tudta csinálni, hogy nagyon jó legyen, a többieknél nem sokat éreztem

de inkább gyorsan szeretnék elmenni, abban a helyzetben

2017. nov. 5. 15:46
 3/15 anonim ***** válasza:
94%

Mikor milyen állapotban vagyok.Nagyon felajzott állapotban egy gyors,kemény szopásra van szükségem,érzelmesebb hangulatban meg egy lassú,hosszú,édesre vágyom:-)

22/F

2017. nov. 5. 15:48
 4/15 anonim ***** válasza:
46%

Én nőként válaszolok bocsi.

természetesen a hosszabb szenvedélyesebb vadabb, ha gyors baromi ideges tudok lenni és lehangol..

2017. nov. 5. 16:00
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Gyors,vad.
2017. nov. 5. 17:32
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
Én a gyorsat szeretem. Inkább két gyors menet, mint egy, amibe belezsibbad a szám.
2017. nov. 5. 17:39
 7/15 anonim ***** válasza:
26%

A barátnőm annyira profi h képes 2 perc alatt kikészíteni. Néha-néha van h pont erre vágyok, de általában furán érzem magam utána.. egyrészt h túl hamar elmentem, másrészt egy kis hiányérzet.. ő viszont nagyon élvezi, h ezt tudja tenni velem...

Persze a hosszabb sz . pást jobban élvezem.

2017. nov. 5. 18:25
 8/15 anonim ***** válasza:
86%

Mind a kettőt ugyan annyira szeretem.

20f kecskemét

2017. nov. 5. 20:46
 9/15 anonim ***** válasza:
76%
hosszan tartót szeretem , mivel nem tudok gyorsan elélvezni
2017. nov. 6. 06:29
 10/15 anonim ***** válasza:
89%
Inkább a hosszúra szavazok. Persze így is a max fél óra, annál hosszabban nem kéne, inkább az elélvezés. :D Na meg gondolni kell az adó félre is, azért ennyi idő alatt simán elfárad az ember szája, tapasztalat... :D
2017. nov. 6. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!