Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik sokan azt, hogy a homoszexualitást "el lehet kapni"?
Keresztkérdés: Említetted a paradicsomot. Szerinted jogos az, ha tegyük az én nem szeretem a paradicsomot és undorodom tőle, mentális betegnek tartsalak amiért te szereted?
2 profilt létrehozni nem nehéz. Kissé irreális, hogy egy lassan 3 hónapos kérdésre két, korábban a kérdésnél jelen nem lévő személy néhány perc eltéréssel rátaláljon és reagáljon.
Be vagyok jelentkezve, nem tudom miért nem névvel jelenik meg, de akkor látnád, hogy két külön személy ír. Attól még, hogy sok homokos van az oldalon, meg mert te az vagy, azt hiszed, hogy mindenki elnézi ezt az aberációt?
Nem azt mondtam, hogy csakis a média tudja belenevelni másba, hanem, hogy így terjed. Ritkább esetben más miatt is kialakul. Rossz tapasztalat az ellenkezö nemmel, vagy depresszió is okozhatja. Más a börtön után lesz homi.
"Azt hiszem, a világűr és az emberi butaság végtelen. Bár az előbbiben kételkedem."
(Albert Einstein)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!