Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A daddy srácoknak bejönnek a 20 év körüli srácok?
Xeno a 40 még fiatal ám...
Az 55 már nagyon nem...
A daddy testű daddyknek :)
A meleg világban szinte csak olyan a felállás, hogy a negyvenes ötvenes pasik a fiatal huszonéves srácokra csorgatják vagy verik...ennyi. A valóság az, hogy kevés az a szerencsés idősebb korosztály, aki meg is kaphatja őket.
Hat kicsit idegesito mikor az oregek vannak azon felhaborodva mert nem szophatnak le .... utalom az ilyen oregeket, ertetlen pedofil tatak.
De az teny es valo hogy lehet szexis 40 evest talalni annal feljebb sose mennek igaz eddig csak 2 40 evessel voltam mind fiatalabb volt rajtuk kivul.
20f
én kimondottan 30-40 éves pasikat keresek, el se tudnám képzelni magam egy velem egykorúval :)
20/F
# 18: <3
Amúgy az ember 40 körül már olyan mint az autó. Ott sem az számít már annyi idősen, hogy hány éves, hanem hogy milyen az állapota :) 40 és 40 között óriási különbségek vannak.
Szoktam néha linkelni a 62 éves testépítő "papát", akinek olyan teste van, mint nekem sosem volt (és nyugi, nektek sem, 1-2 kivételtől eltekintve), pedig én is kifejezetten sportos vagyok és egész életemben sportoltam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!