Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20-23 éves srácoknak bejönnek a fiatalabb, de érett gondolkodású lányok? 18/L
miért akar annyi mindenki érett lenni, mit jelent, mit akartok ezzel?
egyszer egy nálam fiatalabb sráccal azért nem találkoztam többet, mert elkezdett forogni a ki érett- ki nem érett témán. ahelyett, hogy élvezte volna az együtt töltött időt.
olyan benyomást kelt, mintha lehangoló véleménnyel lennél magadról, mikor tulajdonképp egy idősebb nő megbízhatóságát, talpraesettségét és önbizalmas lendületét árulod ruganyos testű, életvidámabb kiadásban.
magamból indulok ki, mikor azt mondom: fiatal sráccal vagy nővel nem azért jó járni, mert fiatal, hanem mert tetszik, amilyen. szóval kár bizonygatni, hogy olyan, mintha idősebb lennél, csak mégse.
és abba is gondolj bele, mennyire igyekeznek középkorúsághoz közeli nők, hogy sportosnak, igényesnek, ránctalannak látsszanak. ahol kiüt az erőlködés, ott vissza is üt.
szóval ha azt akarod mondani az érett szóval, hogy megbízható vagy és komoly partnert keresel a komoly magad mellé (mint a legtöbben), akkor nem értem a ködösítést.
Nekem igen bár elég komolytalan vagyok, viszont értelmes :D
Nem tudom ez mennyire probléma :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!