Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érett gondolkodású nő vagy, vagy csak rámondod?
Rengeteg válasz érkezik az oldalon, hogy a korombeli nők az idősebb pasik társaságát kedvelik, és őket is keresik párkapcsolatra.
20 éves nő 30as pasit keres, azon oknál fogva, hogy "érett kapcsolat".
Ezt egy korombeli "érett" nő fejtse már ki nekem, hogy ő miben érzi magát érettebbnek, hogy neki 30as pasi kell...
Egy érett 22 éves.
Én nem tartom magam érettebb gondolkodásúnak a koromnál, ugyanakkor szerintem így 25 éven túl már természetes, hogy valaki a jövőjével foglalkozik, elgondolkodik a családalapításon és felelősséget tud vállalni.
Szerintem az érett gondolkodást elsősorban az átélt tapasztalatok és aa jellem befolyásolja.
A 20 éveiben járó Nők azért keresnek 30+ hapsikat, mert nem akarják végigjárni a szamárlétrát, nem szeretnének próbálkozni és szenvedni a haszontalan párkereséssel, hanem kihasználva fiatalságukat,szépségüket tudatosan törekednek arra, hogy az életben előrébb jussanak. Nincs ebbe semmi különös, egyszerűen nem akarnak éveket csapongani, bulizni, hanem minél hamarabb le akarják tudni a párkeresés folyamatát és kiegyensúlyozott tejes életet akarnak élni. Lássuk be hogy van benne logika, mert a nálánál 10 évvel idősebb nőknél jobban néz ki, férfi szemmel több benne a potenciál, és ha veszi a fáradságot arra, hogy meg tanuljon éretten viselkedni akkor nagy eséllyel éri el a célját.
Nem véletlenül keres 30+ korú férfit, mert már befejezte az iskolát, már van némi egzisztenciája,már van jól fizető állása, már van tapasztalata Nők terén, és ha szerencsés vannak közös jövőkép. Egy 20éves srác ennek csak erős szülői támogatás mellet tud megfelelni, ami nem túl gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!