Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha valaki meleg annak semennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki meleg annak semennyire nem áll fel egy női testre? Esetleg undorodnak is tőle?

Figyelt kérdés

2017. okt. 28. 13:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
53%

Előző volnék:

Igennel úgy válaszolok: Nem, véletlenül sem áll fel!!!

Undort érzek e?Hát, a női melltől, mellbimbótól, vaginától, bikinis, monokinis, tangás női testtől, fenéktől hát, erre igen a válaszom.

2017. okt. 29. 15:12
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Valaha, pár évvel ezelőtt, talán túlzott meleg öntudatból kifolyólag én is azt mondtam, hogy undorító, de ma már nem.

Hobby művészként nagyon sok emberi testet rajzolok, festek, modellekről, mindkét nemből, a legkülönfélébb korúakat és testalkatúakat. Amióta fejet és aktot is rajzolok, azóta teljesen megváltozott a látásom is és az agyam is: rájöttem, hogy az emberi test gyönyörű, legyen az férfi, vagy nő.

A különbség ott van, hogy a női test MÁSKÉPPEN gyönyörű, mint a férfitest, de nem izgat fel. Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, mint egy nagyon szép szobor látványához. Amikor egy klasszikus, csodás férfitestről készült szobrot nézek, arra se áll fel, mert az NEM szexualitás tárgya. Egy szép női testet is meg tudok csodálni a műteremben vagy a strandon, a maga szépségében, de nem izgulok fel rá.

2017. okt. 31. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!