Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leírtak alapján szerintetek meleg és érez irántam valamit?
Na szóval van egy haverom akit kb 6-7 éve ismerek volt amikor nagyon jó volt a kapcsolatunk, de voltak olyan időszakok amikor nem kerestük egymást. Mostanában is csak néhány buliba találkozunk iskolán kívül. Sokszor kacsingat nekem, indokolatlanul elkezd fogdosni meg maszírozni. Néha szokott nyávogni kb mint egy kislány. 18 éves és még nemvolt barátnője, ha ez számít valamit. Szoktam látni a messengerét és szinte csak lányokkal beszélget. Többszor mondtam már neki, hogy meleg az elején mindig letagadja, de utána elkezdi mondogatni, hogy “igen meleg vagyok”. Van hogy hozzátesi, hogy “de te is”. Magyon ideges típus pl.: folyton rágja a kezét és a körmeit, szerintem ez berudható a titkolózásnak. Családja szerintem elutasító a meleg kérdésben.
Kinézete nagyon férfias, szőrös és rendesen kivagy gyúrva.
Bulikba is fogdossuk egymást, de néha aztmondja hogy hagyjuk már abba, amikor már kínosnak érzi. Van hogy ülünk valahol és odabújik hozzám, a fejét a vállamra hajtja.
Amúgy most a következö házibuliban szeretném félrehívni és elbeszélgetni vele. De azt se tudom hogyan kezdjem.
Nagyon bejön nekem, de ez a helyzet már két evé folyik és szeretném lezárni, mert énis sokat szenvedek miatta.
(Ui.: mostanában beszélgetek sokat egy csajjal és mindig kérdezgeti, higy fűzöm e, ilyenkor komolyra vált az arca és kérlel, hogy legyek őszinte)
Szerintem meleg, és tetszel neki.
Mesélsz majd, higy mi volt? Én drukkolok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!