Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki meleg annak semennyire nem áll fel egy női testre? Esetleg undorodnak is tőle?
Szia!
Belőlem nem vált ki különösebb hatást. Szerintem nemektől függetlenül szép az emberi test. Érzelmileg viszont nem tudnék vonzódni egy lányhoz, és érzelem nélkül a szex sem menne senkivel. :-)
16/F
Undorítónak nem mondanám, csak nem érzek késztetést arra, hogy nézzem vagy még inkább nem nyúlnék hozzá.. :D
A melegek másképp működnek, egy melegnek az kell ami egy férfiban található meg. Sármosság, tesztoszteron stb.
Lényegében a szitu pontfix ugyanaz, mintha egy hetero férfi nézne egy férfi testet, nem áll fel rá, mert nem váltja ki belőle azt amit egy női test.
Előző ott a Pont!!!
Én passzív vagyok 22 éves és szerintem elég visszataszító a női test látványa, főleg pucéron.
Én alapból a szőke, kékszemű, magas nőtípust kedvelném, ha nem lennék meleg, őket úgy néha meg megnézem, hogy hű, de szerencsés a genetikája a kiscsajnak, de aztán a tengerparton idén nyáron is rátévedt a szemem a bikini alsójára és azonnal azt mondtam magamnak hogy fúj, és már stíröltem is a pasikat!
A pina, a női fenék látványa engem is undorít a női mell látványa is pucéran pl egy szoptató nőtől erős hányingerem van, pedig vannak leszbikus barátnőim nem is egy!!!
Viszont egy vonzó férfi, mégha nem is a típusom, ő bizony felállítja!
Ma 15:45
Ez a dolog oda-vissza működik.
A hozzászólásodban te is "leundorítóztad" a két pasi közötti szexet, ugyanebben a kontextusban egy meleg is mondhatná, hogy a férfi és nő közötti undi.
Empatikusan kellene ezt megközelíteni, attól hogy nekem valami undi még nem azt jelenti azt, hogy az. Ilyenkor szoktak azzal jönni, hogy a férfi-nő a "normális" de ez is ugyanaz, ki szerint normális? A normalitás is relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!