Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha valaki meleg annak semennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki meleg annak semennyire nem áll fel egy női testre? Esetleg undorodnak is tőle?

Figyelt kérdés

2017. okt. 28. 13:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
68%
Számomra a mell még semleges de a nemi szerv undorító. Leginkább egy vagdalt húsdarabhoz tudom hasonlítani.
2017. okt. 28. 13:12
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
2017. okt. 28. 13:15
 3/22 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Belőlem nem vált ki különösebb hatást. Szerintem nemektől függetlenül szép az emberi test. Érzelmileg viszont nem tudnék vonzódni egy lányhoz, és érzelem nélkül a szex sem menne senkivel. :-)

16/F

2017. okt. 28. 13:18
 4/22 anonim ***** válasza:
29%
még annyit az egyesnek, hogy ha már büszke vagy arra, hogy b zi vagy, és gondolom, még el is várod, hogy ezért senki ne b sztasson, mert szegény te, te nem tehetsz róla, nem érdemled meg... akkor te se undorítózd le a másik nemet, hozzáteszem, eleve az lenne a normális, ha ahhoz vonzódnál, szóval el lehet gondolkozni, hogy ki is az undorító. :) a melegek többségében megvan ez a nagy álszentség, elvárják, hogy őket ne bántsák, de ők bánthatnak másokat. :D TISZTELET A KIVÉTELNEK! tudom, hogy vannak normálisak is, velük nincs is bajom.
2017. okt. 28. 14:37
 5/22 anonim ***** válasza:
96%

Undorítónak nem mondanám, csak nem érzek késztetést arra, hogy nézzem vagy még inkább nem nyúlnék hozzá.. :D

A melegek másképp működnek, egy melegnek az kell ami egy férfiban található meg. Sármosság, tesztoszteron stb.

Lényegében a szitu pontfix ugyanaz, mintha egy hetero férfi nézne egy férfi testet, nem áll fel rá, mert nem váltja ki belőle azt amit egy női test.

2017. okt. 28. 14:49
 6/22 anonim ***** válasza:
66%

Előző ott a Pont!!!

Én passzív vagyok 22 éves és szerintem elég visszataszító a női test látványa, főleg pucéron.

Én alapból a szőke, kékszemű, magas nőtípust kedvelném, ha nem lennék meleg, őket úgy néha meg megnézem, hogy hű, de szerencsés a genetikája a kiscsajnak, de aztán a tengerparton idén nyáron is rátévedt a szemem a bikini alsójára és azonnal azt mondtam magamnak hogy fúj, és már stíröltem is a pasikat!

A pina, a női fenék látványa engem is undorít a női mell látványa is pucéran pl egy szoptató nőtől erős hányingerem van, pedig vannak leszbikus barátnőim nem is egy!!!

Viszont egy vonzó férfi, mégha nem is a típusom, ő bizony felállítja!

2017. okt. 28. 15:01
 7/22 anonim ***** válasza:
41%
Kedves ötös, szóval azt akarod mondani hogy a melegek éljenek meghunyászkodva csak mert nem az ellenkező nemhez vonzódnok? Gratulálok:) Nekem nem undorító a női test felöltözve, de meztelenül nagyon nem szívesen nézem, számomra idegen, taszító, szinte a hideg ráz tőle.
2017. okt. 28. 15:21
 8/22 anonim ***** válasza:
22%
nem, de ha a melegek elvárják, hogy ne undorítózzák le őket, akkor jogosan elvárja a másik fél is, hogy ne mondjanak rá ilyeneket. én heteró nő vagyok, tehát engem is a férfiak vonzanak nyilván, de ettől még nem mondom, hogy egy női nemiszev undorító. eléggé gyerekes felfogásra vall, ha valaki így vélekedik erről. mellesleg két pasi közösülése, na, ha valami undorító, akkor az az. :D (Két nő is, féleértés ne essék.)
2017. okt. 28. 15:45
 9/22 anonim ***** válasza:
91%

Ma 15:45

Ez a dolog oda-vissza működik.

A hozzászólásodban te is "leundorítóztad" a két pasi közötti szexet, ugyanebben a kontextusban egy meleg is mondhatná, hogy a férfi és nő közötti undi.

Empatikusan kellene ezt megközelíteni, attól hogy nekem valami undi még nem azt jelenti azt, hogy az. Ilyenkor szoktak azzal jönni, hogy a férfi-nő a "normális" de ez is ugyanaz, ki szerint normális? A normalitás is relatív.

2017. okt. 28. 16:22
 10/22 anonim ***** válasza:
18%
Undorító a szoptató nő? Pedig te is így nőttel fel. Nyugi. Nem két faszi gyártott mert nehéz lett volna. :-D
2017. okt. 28. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!