Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha valaki meleg annak semennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki meleg annak semennyire nem áll fel egy női testre? Esetleg undorodnak is tőle?

Figyelt kérdés

2017. okt. 28. 13:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
37%
9# de én csak azután mondtam, hogy undorító, miután primitív stílusban leundorítózták, meg vagdalt húshoz hasonlították az én nemiszervemet :D az a részem, szóval engem undorítóztak le. így én is nagyon nyugodtan leundorítózom az ilyen melegeket, és jól is fogok aludni, én legalább a másik nemhez vonzódom, és van még jövőm, ha majd akarok családot, gyereket, meg unokákat, ti meg még csak össze se házasodhattok itthon, sőt, még akkor is elítélnek, ha egymás kezét megfogjátok az utcán. :) vszeg ezért vagytok olyan komplexusosakat, hogy leundorítózzátok a női testet.
2017. okt. 28. 16:30
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

Hagyjuk már ezt a "ne undorítózd le a másik nemet, ha meleg vagy..."

Itt nem a másik nemről, hanem konkrétan a nemi szervről van szó.

Ez egy olyan dolog, hogy egy nőt/férfit nyilván nem undorít az adott nemhez tartozó nemi szerv, mert szexualitás ide vagy oda neki is az van.

De egy meleg férfinak vaginája, egy leszbikus nőnek nincs pénisze.

Ezért persze, semleges vagy undorító lesz nekik.

És itt nem arról van szó, hogy bárki másképp kezelné a másik nemet, csak arról, hogy nem akarok lefeküdni egy nővel és arról, hogy ez nem is menne. Emellett rengeteg nő/lány barátom van, akikkel nagyon jóban vagyok és akik tudják, hogy "nem az eseteim". Ez van. Ez csak annyit jelent, hogy nem akarom megd-gni őket. Mint ahogy a hetero férfiak sem engem..... Ennyi.

2017. okt. 28. 16:38
 13/22 anonim ***** válasza:
90%

Na jó a "vagdalt hús" az tényleg elég kemény, de szerintem ez nem szó szerint irányult. Vagyis úgy értem az illető szerint undorító mert őt ez nem izgatja, de valójában nem undorító..

A komplexusban is van valami, tiszt. a kivétel, de ahogyan te is írod a melegek több helyről kapnak megvetést, többek között azt is, hogy "undorító" ezért innen jöhet tudat alatt egy bizonyos kompenzálás ilyenekkel.

Végezetül azt hiszem túl lett tárgyalva.. :D

2017. okt. 28. 16:50
 14/22 anonim ***** válasza:
44%
Szóval azzal jössz, hogy a melegeknek nincs jövőjük meg komplexusaik vannak és ezek után normális hangnemet vársz el?:D nagyon fogyatékos vagy, menj vissza szépen a heterokhoz
2017. okt. 28. 17:05
 15/22 anonim ***** válasza:
64%

Elég érdekes dolog, hogy a meleg pasik undorodnak a női testtől, én még hetero nő létemre is azt mondom, hogy milyen szép tud lenni a csinos nők teste(a sajátomat egédz nap tudnám a tükörben nézegetni:D), pedig nem vonzódok hozzájuk. De kifejezetten undorítónak találni? A dagadékokat pl annak találom, de egy formás nőt még én is megnézek, nemhogy undorodjak tőle :D

21L

2017. okt. 28. 17:19
 16/22 anonim ***** válasza:
75%

Számomra is az van hogy egy bikinis nőt még szépnek is tartok. De ha már a melltartó lekerűl már nem annyira tetszik. Hát még ha a bugyit is leveszi és látni a puncit. Attól rögtön lehervad a farkam.

Ami pedig még jobban letud rohasztani. ha egy nőnek van farka vagy egy férfinak nincs.

2017. okt. 28. 17:35
 17/22 anonim ***** válasza:
84%
A hetero fiúk is undorodnak más fiúk farkától és ez nem azt jelenti hogy szerintük a férfi némi szerv undorító.
2017. okt. 28. 19:12
 18/22 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó ki mondta hogy undoritó egy heteronak ha pèniszt lát? Ez baromság össze is hasonlitsák a fèrfiak kinek a nagyobb kinek kisebb ;) Az más hogy a szèp női testet izgatonak tartom meg a női nemiszervet a meleket kívánatosnak ès ha kèt nő szeretkezik az no1. De pl attól a fèrfi testtől sem undorodom,általában ha a melóban egy faszi mellet nem zuhanyzik senki az nem attól van mert undorodunk a 30 cm farkátol hanem mert a 18 cm is mininek nèz ki az mellet....Mèg a transzik kèpeit is megnèzűk amelyik bomba nőnek "nèz ki" mèg ki is beszèljűk egymáskőzt a homofobok is akárhogy is tagadják..A kèrdèsre is azèrt válaszoljak a meleg barátom is undorodik a női nemiszervtől.
2017. okt. 28. 21:08
 19/22 anonim ***** válasza:
73%
Vicces volt elolvasni a heteró nő válaszait :D Èn vagyok a tökéletes ellenpèlda, mert hiába vagyok lány, aki a lányokat szereti, - egyszerűen egyetértek az elsővel. Szerintem a női nemiszerv látványa nem szép, nem esztétikus. Az enyém sem tetszik... Fúj :) Nem is nézegetem őket. A látvány helyett viszont nagyon szeretem a tapintását, főleg ha megfelelően nedves. Finom selymesnek érzem, és egyszerűen imádom, hogy az ujjaim az egész felületét betudják járni. Na, nem akarom itt a férfiak kategóriájában pont ezt részletezni, úgyhogy cipzár a szájra! :D Csak gondoltam megemlítem érdekességként, hogy ilyen is létezik. Sokkal összetettebb ez a dolog, mint azt gondolnánk.
2017. okt. 29. 03:17
 20/22 anonim ***** válasza:
45%

Nemhogy nem áll fell egy bikinis nőre, a hideg futkos a hátamon tőle!

Régebben egyszer egy két nő kikezdett velem, vagyis árnyaltabban fogalmazva próbálkoztak nálam- nem tilos, de azonnal közöltem velük, hogy a tesztoszteronra bukok- halálra sértődve távoztak.

Azóta még a szituációkat is kerülöm, és azt hiszem azóta jobban látszik rajtam, hogy melyik csapatban játszom.

A kérdés arra irányult, hogy nem áll vagy undort érzek e?

Én személy szerint mindkettőre igennel válaszolok!

2017. okt. 29. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!