Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popóillat. Mindenkinek büdös a végbele?
28 éves koromban kitaláltam kirpóbálom férfival. Semmi érzelem enm volt ő bepucsitott és mondta tegyem be élvezzem....
Természetesen gumival történt és szabadba mégis nagyon visszatasztító fenékszag volt. (Fingszag) Mikor elélveztem benne és kihúztam rendesen megcsapot a szúrós szagú bűz
Nővel voltam csak és mindig vaginálisan. Életem első popószexe volt. Minden popó ilyen büdös?
Sikerült rávennem mostani barátnőmet az egészre. Tegnap megtörtént. Igaző nem élvezte annyira mint a fiú akit megdugtam (Ő el is élvezett a dugástól) de nem mondta hogy rossz volt (Annyit mondot havi max 1 alkalamat válal be ilyen téren)
Itt se volt rózsaillat de nem volt annyira kakiszag mint a fiúnál. Itt zárttérben történt így ha szabadba lett volna lehet semmit nem érztem volna
Nem....
Soha senki nem tudja mit teszek a multban mert a mult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!