Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popóillat. Mindenkinek büdös a végbele?
28 éves koromban kitaláltam kirpóbálom férfival. Semmi érzelem enm volt ő bepucsitott és mondta tegyem be élvezzem....
Természetesen gumival történt és szabadba mégis nagyon visszatasztító fenékszag volt. (Fingszag) Mikor elélveztem benne és kihúztam rendesen megcsapot a szúrós szagú bűz
Nővel voltam csak és mindig vaginálisan. Életem első popószexe volt. Minden popó ilyen büdös?
20:
De a seggszag nem rossz dolog. Nem szarszagról van most szó! Csak annak fura, aki még sosem közeledett segghez szexuálisan. Annak ez egy új, szokatlan szag. Ha még nem nyaltál/dugtál segget az életben, akkor ez bárki is vagy, egy új, ismeretlen, szokatlan szag, amit esetleg vagy büdösnek gondolsz és nem tetszik, vagy elfogadod hogy ilyen és tetszik.
23:
Egy dolog ha csak nyalsz egy segglyukat és más ha bele is dugsz valamit.
Az első esetben a záróizom a helyén marad, "rendesen bezárva", a második esetben pedig kinyílik, akár ujjazásnál, akár dugásnál.
24-nem így van....:DDD
Amikor nyal van lehetősége a nyelvével beljebb is menni, sőt nekem pl kicsit más ott lent kicsit azóta lágyabb lett, ha érted mire gondolok, nem nem lesz szükségem pelenkára vagy ilyesmi, de megváltozik, ha pl 10 éve dugnak :D
Ezzel együtt a partner egy csöves higiéniájával bírt ha xarxagú volt mert a test és a popó illata más mint a erős fekália szag....
ez aztán a buzulás!
igen, de van akinek még büdösebb. és van, akinek rózsaillatú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!