Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popóillat. Mindenkinek büdös a végbele?
28 éves koromban kitaláltam kirpóbálom férfival. Semmi érzelem enm volt ő bepucsitott és mondta tegyem be élvezzem....
Természetesen gumival történt és szabadba mégis nagyon visszatasztító fenékszag volt. (Fingszag) Mikor elélveztem benne és kihúztam rendesen megcsapot a szúrós szagú bűz
Nővel voltam csak és mindig vaginálisan. Életem első popószexe volt. Minden popó ilyen büdös?
"Kiszabadult a szelem a palackból..."
Maradj az ápolt puncinál.
Ja nem mossa meg. Meg nem használ nedves intimtörlőkendőt akkor van egy fekáliával keveredett állott s.ggszag
Ami undorító .
23 N
Nem lehet hogy össze kakikta magát?
Az óvszer nem volt székletes?
Előzőek:
Amúgy létezik egy természetes seggszag is nemtől függetlenül, ami akkor is érződik mondjuk seggnyaláskor, ha előtte 5 perccel mosta meg/mosta ki a másik. Ti mennyire vagytok tapasztaltak segg nyalásában vagy segg megdugásában?
Most menjen ki mindenki a kádhoz és mossa meg a kád szélénél a seggét szappannal vagy tusfürdővel. Várj 5-10 percet, aztán az egyik ujjaddal nyúlj a segglyukadhoz (anélkül hogy bedugnád) és ott kicsit simogasd, tartsd ott, dörzsöld a lyukat. Vagy egy percig legalább. Aztán tartsd az ujjad az orrodhoz és szagold meg.
Na ez a seggszag. ("popóillat")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!