Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popóillat. Mindenkinek büdös a végbele?
28 éves koromban kitaláltam kirpóbálom férfival. Semmi érzelem enm volt ő bepucsitott és mondta tegyem be élvezzem....
Természetesen gumival történt és szabadba mégis nagyon visszatasztító fenékszag volt. (Fingszag) Mikor elélveztem benne és kihúztam rendesen megcsapot a szúrós szagú bűz
Nővel voltam csak és mindig vaginálisan. Életem első popószexe volt. Minden popó ilyen büdös?
Nem tudom csinált-e. Itt ismertem meg közöltem vele én csak ki akartam próbálni anális szexet mert egyik csaj se akarja engedni a nagy és vastag méretem miatt....
Kezem hozzá se ért a testéhez csak kitettem a péniszem gumit felhúztam mikor rátolta magát azthittem elélvezek abba a percben olyan szűk volt kb 12-15 percig tartott az aktus. 8 perc után kezdett megcsapni a popsiszag. Mikor pedig kihúztam rendesen olyan szag volt mint mikor a tesco WC-ben egyszere ketten barnáznak.
NEM ENGEDTE MEG EGY NŐ SE!
28 éves vagyok lassan bezárul a világ. Prostihoz mégse fogok ezmiatt menni. Így ingyen volt.
Hát,ez nem normális.
Vannak,akik ki is nyalják a feneket,berakják a nyelvüket,és mégsem éreznek semmi olyat.
Szóval nem tisztálkodott megfelelően előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!