Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kínos. Mit csináljak? 22/f
A szomszédom egy 45 éves férfi és viszonylag jóban vagyunk.Elég sűrűn átjárunk egymáshoz beszélgetni vagy megnézni hogy a másik mit csinál, esetleg segíteni.
Na már most olyan jó a kapcsolat köztünk hogy szoktuk szivatni egymást ilyen beszólásokkal.Pl. k*pd be a f***om.És ezzel csak az a baj hogy mikor ő mondja nekem, akkor én tényleg bele is gondolok.Őszintén, izgat mikor ilyet mond.És még meg is tenném neki.Mert akarom és kicsit hiányzik is.De ő viszont teljesen heteró.Most mit csináljak?Nem akarok lebukni sem és azt sem akarom hogy megromoljon a kapcsolat köztünk.

Atya ééééég mennyi homár van itt :D :D Nehogy hallgass rájuk kérdező! Ha régi és jó a viszony, akkor folysd el az érzelmeket, és ne csinálj semmit. Mintha misem történt volna :) Ha nyomnád neki azt a szöveget amit az egyik troll válaszoló írt, hogy "szo.j le" vagy ehhez hasonló, és a szomszéd hetero, szerintem úgy vágna ki, mint macskát sz.rni..
Off: clickbait a cím :D ;) :D
Köszönöm mindenkinek a választ!
Igen, pont azért adtam ilyen címet mert azt szerettem volna hogy minél többen írjanak tanácsot/véleményt. :)
Nem, nem Gabi vagyok. :D

El kell viccelni hogy pl "menj homobárba" vagy "buzulj a haverjaiddal"
Nekem egy munkatársam mondta néha hogy "dugjá meg" én meg mondtam neki hogy "dugd meg magad" vagy "menj homobárba megdugatni magad"

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!