Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagyon kínos. Mit csináljak? 22/f

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kínos. Mit csináljak? 22/f

Figyelt kérdés

A szomszédom egy 45 éves férfi és viszonylag jóban vagyunk.Elég sűrűn átjárunk egymáshoz beszélgetni vagy megnézni hogy a másik mit csinál, esetleg segíteni.

Na már most olyan jó a kapcsolat köztünk hogy szoktuk szivatni egymást ilyen beszólásokkal.Pl. k*pd be a f***om.És ezzel csak az a baj hogy mikor ő mondja nekem, akkor én tényleg bele is gondolok.Őszintén, izgat mikor ilyet mond.És még meg is tenném neki.Mert akarom és kicsit hiányzik is.De ő viszont teljesen heteró.Most mit csináljak?Nem akarok lebukni sem és azt sem akarom hogy megromoljon a kapcsolat köztünk.

2017. okt. 23. 03:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem akarsz lebukni sem és azt sem akarod hogy a kapcsolat megromoljon, akkor ne csinálj semmit. Akkor biztos nem fog megromolni.
2017. okt. 23. 03:21
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Keress magadnak egy pasit aki megadja neked amire vágysz.és még a szomszédnak sem kell tudni róla.igy megkapod ami a fantáziádban van és a jószomszédi viszony is megmarad!
2017. okt. 23. 07:45
 3/16 anonim ***** válasza:
55%
szerintem pár sör után nyoulj rá és szo*pd le, aztán ha megiszik kettőt majd ő fog keresni.
2017. okt. 23. 08:39
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Semmit ne csinálj. Mivel heterók között élünk, velük érintkezünk nap-mint nap, így előfordulhat olyan eset, hogy megtetszik nekünk valaki, akinél semmi esélyünk sincs. Anno én is sokszor voltam szerelmes heteróba, de aztán később mikor elkezdtem melegekkel ismerkedni, onnantól automatikusan beállt az agyamba egyfajta blokk, ami azt jelenti, hogy egy heteró pasira nem tudok "úgy" nézni. Nyilván tetszenek sokan, esetleg fantáziálgatok róluk, de olyan nem fordul elő, hogy én ténylegesen vágyjak egy heteró pasira. Szerintem nálad is ki fog alakulni ez a blokk egy idő után. Ha azonban így marad egy darabig, akkor próbáld meg ritkábbra venni a kapcsolattartást ezzel a szomszéd emberrel. Azt semmiképp sem javaslom hogy elmondd neki, mert ha heteró, akkor eleve fölösleges. Ha viszont elmondod, ő pedig (mint egy jó barát) megért és elfogad téged, az megint csak neked rossz, mert ha lelki támaszt is kapsz tőle egy ilyen intim dologban, az csak a szerelem érzését erősítené benned, amellyel megint csak magadat nyírnád.
2017. okt. 23. 08:55
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

Semmit ne tegyél, amivel elronthatod a jó szomszédi, jó baráti kapcsolatot.

Nekem volt egy barátom, aki heterónak mondta magát. Évtizedeken át ugrattuk egymást, ahogy Te a szomszédoddal. Egy esti sörözés közben ismét eljutottunk egymás ugratásáig, és azt mondta, sz*pj le! Bennem megmozdult a kis ördög, és visszakérdeztem, mikor, és hol? A válasz meglepő volt, mert azt mondta, itt, és most. Nem kellett kétszer mondania, hamar a számba vettem a cerkáját, és élveztem, ahogy a sz*pás hatására tele lőtte a számat friss spermával.

Egyszer te is visszakérdezhetsz a szomszédnak viccesen, hogy hol, mikor. De csakis viccesen! A viccet meg lehet magyarázni, a nyomulást nem!

2017. okt. 23. 09:45
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

Nem szerelmes vagyok belé.Mert nem jön be úgy.Csak felizgat ha valaki ilyet mond/ír nekem.Persze próbálok úgy reagálni mint ha meg sem fordulna a fejemben de vele szemben az a baj hogy már nem megy.Néha nem is tudok rá mit mondani.

Persze lehetne azt higy keresek valakit akin kiélem a vágyam de ebbe a keresgélésbe meg már belefáradtam.A legtöbben csak kamuznak és játszák az agyukat de mikor megkérdezed hogy na akkor hol és mikor, megijednek és eltűnnek.Pedig ez csak egy sz*pás.

Szerintem inkább megpróbálok minél kevesebbet találkozni vele mert tényleg egyre kínosabb számomra.

De azért jöhetnek még tanácsok.Már ha van még más ötlet az előbb leírtaknál.

2017. okt. 23. 10:37
 7/16 anonim ***** válasza:
94%
Az ilyen ugratásokra volt hogy azt válaszoltam "akkor vedd elő!" És volt aki elővette.
2017. okt. 23. 10:39
 8/16 A kérdező kommentje:
#7 és meg is engedte hogy bevedd?
2017. okt. 23. 11:25
 9/16 anonim ***** válasza:
86%
Igen
2017. okt. 23. 11:47
 10/16 anonim ***** válasza:
82%
ez nálam is bejött
2017. okt. 23. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!