Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti mit gondoltok arról, ha egy pasinak nagyon nagy a mérete?
Figyelt kérdés
#Mérrt
2017. okt. 16. 18:42
3/10 anonim válasza:
Dugásnál szeretem, szopásnál nagyon nem.
4/10 anonim válasza:
Nehez vele banni, faj szex kozben. Ne legyen nagyon nagy. 24/F
5/10 anonim válasza:
Dugásnál nem szeretem mert fáj már a behatolás is.
Én egyszer voltam álommérettel, álompasival...
Hát, 5-6 cm átmérőjű, 23 centivel nem tudtam mit kezdeni a száamt nem bírtam akkorára kiakasztani hogy nekem élvezetes legyen a szopás, és a dugást be sem mertem vállalni...
6/10 A kérdező kommentje:
Miért? A dugás annyira fáj?
2017. okt. 16. 20:25
7/10 anonim válasza:
Egy 5 centi körméretű, 23 centis doronggal...?
Persze hogy fáj.
Be sem tudta rakni, pedig előtte éltem párkapcsolatban, és már nem voltam szűz jó pár éve.
A mostani páromnak 17-18 centis van és maga a tökély!!!
8/10 anonim válasza:
Passzív vagyok, és csak szopni szeretek.
De sokkal jobb a kicsi vagy átlagos méret, mivel azokat rendesen le lehet szopni.
20f kecskemét
9/10 anonim válasza:
Mekkora az a nagyon nagy? Passzív vagyok, és nekem 21 cm-es volt eddig a legnagyobb.
10/10 anonim válasza:
Az, hogy azonnal bepucsítanék és tolhatná tövig :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!