Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tehetnék fiatal melegké...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetnék fiatal melegként a melegek elfogadásáért?

Figyelt kérdés
2017. okt. 15. 23:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
25%

Elfogadni az aprót lehet, vagy más felkínált alamizsnát.

Értelmezhetetlen számomra ennél fogva, hogy valaki engem elfogadjon.

2017. okt. 16. 20:37
 12/12 anonim ***** válasza:
88%

Igazából a felvállalás az, ami sokat javít a meleg megítélésén. Én több mint három éve, a gimiben kezdtem el előbújni. Előtte tabu téma volt a dolog az osztályban, csak b*ziviccek hangzottak el. Aztán előbújtam, és senkinek nem változott negatív irányba a melegekről a véleménye, sőt voltak egy páran, akik előtte a bejegyzett élettársi kapcsolatokról azt gondolták, hogy minek az, az már túl sok jog, utána meg aztán keveselték, és nem értették, hogy miért nem házasodhatnak a melegek.

Szóval az előbújás az, ami a legtöbbet segít, hiszen mindenkinek van LMBT ismerőse, csak sokan nem tudnak róla, pedig ha tudnának róla, már rég nem itt tartanánk az egyenlőség felé vezető úton.

18/f meleg

2017. okt. 17. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!