Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért okoz olyan nagy gondot a melegek többségénél a
távolság? 22F
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy mindenki siránkozik, hogy nem talál magának normális srácot. Ha találnak is, és egy kicsit messzebb laknak egymástól, szintén megy a siránkozás a távolság miatt. Miért ilyen a melegek többsége?! Sok sráccal beszélgettem már online, például romeon, kölcsönös volt a szimpátia, viszont néhány km távolság miatt abbamaradt mindegyik megkezdett ismerkedés. Miért nem képes a meleg srácok ezen része egy kis áldozatot hozni, illetve egy kis energiát fektetni az egészbe?! Általában a budapestiek szóba sem állnak a vidékiekkel, vagy egy másik nagyobb városban élőkkel, mert a távolságra hivatkoznak. Én vidéki városban lakom, és ezt tapasztalatból írom. Szerintem egy kis távolság nem okozhatna gondot, nem olyan nagy ez az ország, hogy akkora távolságok lennének a városok között. Néhány órás utazással meg lehet úszni ezeket a "nagy távolságokat". Mit gondoltok erről?
Szerintem van egy ideális táv. Ez a max egy óra. Ezt háztól házig értem. Így heti több alkalommal is lehet talizni. Ha csak heti egy randira van lehetőség az kevés. Plusz idővel mindig jön a féltékenykedés.
Bp-i vagyok. Két vidéki sráccal is volt már távkapcsom. Rettenetes volt. Egyrészről anyagilag is megvislet. A vonat ugyanis nem olcsó. Másrészt havi egy-két tali... A másik gond az az hogy ha lenne rá kilátás hogy idővel ez javúlni fog (pl költözés) akkor még az ember kitart egy ideig. De így...
2017. okt. 3. 07:53
12/18 anonim válasza:
Nekem volt egy másfél évig tartó távkapcsolatom. Én Miskolc mellett élek, az exem pedig Salgótarjánban. A gyakorlatban ez úgy nézett ki, hogy elindultam a falumból az 5:40-es busszal, majd Miskolcon átszálltam az egri buszra, Egerben pedig a salgótarjánira. Így 10-re értem oda. Hazafelé ugyanígy. Mondhatjuk hogy az utazás több idő volt, mint amit a párommal töltöttem. 2 hetente találkoztunk. Nem mondom hogy könnyű helyzet volt, de úgy álltunk hozzá, hogy jelenleg ez a helyzet, ebből kell kihozni a legjobbat. Szinte ünnepnapnak számított a találkozás napja, amit nagyon vártunk. Én egyébként is szeretek utazni, Nógrád-megyét pedig végképp szeretem, így számomra az utazás is egy élmény volt. Végül nem a távolság miatt lett vége, hanem más dolgok miatt. Úgyhogy én összességében azt tudom mondani, hogy bár nem egyszerű egy távkapcsolat, de ha az ember úgy áll hozzá, akkor lehet működtetni.
2017. okt. 3. 11:00
13/18 anonim válasza:
Ha valakibe szerelmes leszek, akkor az óceán sem választhat el.
(van párom)
Az a baj, hogy a neten ismerkedni, nem az igazi, muszáj lenne személyesen egy kép az kép, ha látdo élőben, akkor már egy mozdulat, egy hanglejtés is vágyat ébreszt, szerelembe esel vagy épp kuka a dolog.
Tudom hogy nehéz de muszáj nyitni, akár külföldre is, mert az ismerkedés valóban nehéz neten meg szinte lehetetlen.
Rómeon egy csomó qrva van meg kalandor, meg fake profil.
2017. okt. 3. 16:43
14/18 anonim válasza:
Ritkaságnak számít igaz, de ha két ember tényleg úgy érzi hogy megtalálta a másikban, azt amit ő mindig is keresett, és kiegészítik egymást, akkor a távolság nem akadály. 7 éve vagyok együtt a párommal. 15 évesen kezdtük, havonta kétszer találkoztunk, mert másfél-két óra vonatút volt köztünk. Most már együtt lakunk. Csak azt tudom mondani, hogy megérte a fáradságot.
2017. okt. 3. 22:41
15/18 anonim válasza:
Idő és költség szempontjából nem mindegy, hogy ha talizni akarok valakivel, akkor egy fél nap odavissza és egy tank gázolaj az ára, vagy megúszom fél-3/4 óra autózással, párezer forintból. Hiszen így extrém drágán lehet, hogy havi max egy tali lenne, ha közeli az illető, akkor akár párnaponta
2017. okt. 6. 21:09
16/18 anonim válasza:
Sajnos nekem is a távolság miatt maradt abban néhány kapcsolat....:(
2017. nov. 3. 22:14
17/18 anonim válasza:
minket a jelenlegi párommal a fél ország választ el, az igazsághoz hozzátartozik, hogy bár a neten ismerkedtünk meg, nem társkereső oldalon, szép lassan keltettük fel egymás érdeklődését. hetente-kéthetente tudunk találkozni, viszont nyilván napi szinten tartjuk a kapcsolatot. érzem, hogy a másik felemet találtam meg benne, jelenleg nem tartok még attól, hogy a távolság gallyra vághatja ezt az egészet, én türelmes vagyok és ő is, jelenleg nem tudunk közelebb költözni egymáshoz és ezt el tudjuk mindketten fogadni. hosszú távon persze kérdés, mennyire fog a türelmünk fennmaradni jelenlegi állapotában, de én úgy érzem megéri a várakozást és az energiabefektetést. 22/f
2018. nov. 18. 14:03
18/18 anonim válasza:
Hozzáállás kérdése. Nyilván nehéz a távkapcsolat, de ha 2 ember komolyan gondolja, akkor bele lehet vágni. Az első 1-2 évben talán még hasznos is lehet a kapcsolat szempontjából, mert ha nem találkoznak, akkor többet telefonálnak vagy írnak egymásnak, vagyis nem a testi kapcsolat kerül előtérbe, hanem az eszmecsere, egymás mélyebb megismerése, hiszen telefonon keresztül nem lehet összebújni. Aztán később közelebb (vagy össze) lehet költözni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!