Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért okoz olyan nagy gondot a melegek többségénél a
távolság? 22F
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy mindenki siránkozik, hogy nem talál magának normális srácot. Ha találnak is, és egy kicsit messzebb laknak egymástól, szintén megy a siránkozás a távolság miatt. Miért ilyen a melegek többsége?! Sok sráccal beszélgettem már online, például romeon, kölcsönös volt a szimpátia, viszont néhány km távolság miatt abbamaradt mindegyik megkezdett ismerkedés. Miért nem képes a meleg srácok ezen része egy kis áldozatot hozni, illetve egy kis energiát fektetni az egészbe?! Általában a budapestiek szóba sem állnak a vidékiekkel, vagy egy másik nagyobb városban élőkkel, mert a távolságra hivatkoznak. Én vidéki városban lakom, és ezt tapasztalatból írom. Szerintem egy kis távolság nem okozhatna gondot, nem olyan nagy ez az ország, hogy akkora távolságok lennének a városok között. Néhány órás utazással meg lehet úszni ezeket a "nagy távolságokat". Mit gondoltok erről?
Ez nem csak a melegeknél van így. Az emberek többsége nem szeret több száz km-re lakó emberekkel kapcsolatba kezdeni, mert csak a macera van az egésszel.
A különbség a hetero és lgbt közösség között az inkább az, hogy előbbieken talán nagyobb a társadalmi nyomás arra vonatkozóan, hogy legyen párja. Így egy-egy kétségbeesettebb egyed hajlandóbb bevállalni a távolságot azért cserébe, hogy ne legyen egyedül. Egy meleg vagy akár ismerten biszex sráctól viszont biztos nem fogja a szomszéd néni kérdezgetni, hogy szingli-e, mert inkább nem is akarja tudni. :D
2017. okt. 2. 21:25
2/18 anonim válasza:
Az ideális távolság kocsival 5-10 perc max.
Bármikor át lehet ugrani.
Ahova néhány órát kell utazni az max hétvégi kapcsolat lesz, amíg meg nem unják.
2017. okt. 2. 21:33
3/18 anonim válasza:
Én biszex vagyok, főleg nők érdekelnek ha kapcsolatokról van szó, de a másik nemétől függetlenül gyűlölöm a távolságot. Ennek semmi köze a melegséghez.
Aki messzebb van tőlem 10-15 km-re, olyannal nem ismerkedem. Hogy mondjam? Minek ismerkedjek messze lévő emberrel és utazgassunk, ha megvan rá minden esély, hogy közelebb is találok társat/partnert? Tök felesleges. A távkapcsolat a világ egyik legrosszabb dolga, amiben valamiért mégis rengetegen hisznek.
24/f
2017. okt. 2. 21:35
4/18 A kérdező kommentje:
Jó, hát nyilván azért írtam ezt a melegekre vonatkoztatva, mert meleg vagyok, és ezen az "oldalon" van tapasztalatom. Továbbra is azt gondolom, hogy áldozatot kellene hozni, vagy akkor nem kellene siránkozni. :) Csak úgy lehet meglátni, hogy működne-e, ha az ember megpróbálja.
2017. okt. 2. 21:38
5/18 anonim válasza:
Nézd. Ha összeismerkedsz valakivel, aki úgy érzi, hogy a Te személyiséged AZ, amire szüksége van az életében, akkor nem fog foglalkozni a távolsággal. Szex-centrikus, felületes kapcsolat viszont nem fog nagy távolságokban működni.
2017. okt. 2. 21:46
6/18 anonim válasza:
Kérdező, ezt írod: „Sok sráccal beszélgettem már online, például romeon, kölcsönös volt a szimpátia, viszont néhány km távolság miatt abbamaradt mindegyik megkezdett ismerkedés.” – bocs, de jól értelmezem, hogy te sem erőltetted!?
2017. okt. 2. 21:48
7/18 A kérdező kommentje:
Egyszavas válaszok után egy idő után már engem sem érdekel tovább az egész. Aki képtelen a kommunikációra, azzal nem tudok mit kezdeni. Utálom az egyoldalú dolgokat.
2017. okt. 2. 21:52
8/18 anonim válasza:
4:
De én nem síránkozom, mert előbb-utóbb mindig találok a magam közelében is partnert.
2017. okt. 2. 21:57
9/18 anonim válasza:
Heteróknál is gondot okoz. Drága és időtrabló sokat utazni.
2017. okt. 2. 22:30
10/18 anonim válasza:
Nálam pl azért okoz gondot a távolság, mert szükségem van arra, hogy naponta tudjunk találkozni és legalább egy kicsit beszélgetni, egy kis időt együtt tölteni.
És sajnos 1-2-3 órás utakat nekem max hétvégén lenne időm megtenni.
Nekem nagyon kevés lenne, ha hétvégén tudnánk csak találkozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!