Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem tud hűséges lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud hűséges lenni?

Figyelt kérdés
15 éves koromban jöttünk össze a mostani párommal, nem sokkal később megcsalt az exével majd fokozatosan kezdett hanyagolni, azt mondta újra elkezdett élni, bulizni és előfordulhat hogy ebbe nem férek bele.. nagyon fájt mert nem szakított de nem is foglalkozott velem csak néha ha épp olyan kedve volt kezelgetett. Nem is tudom hányszor játszotta el ezt én végig hűséges voltam hozzá ő meg csak ivott, bulizott többiről tudni se akarok. Pár éve változott a dolog, megkomolyodott és érzem hogy szeret mégis még mindig néha okot ad a féltékenységre, ebbe beleőrülök már. Próbáltam mással lenni, de felbukkant és visszaszerzett. Lassan 10 éve húzódik a dolog nem akartam csak úgy eldobni nekem ő volt az első
2017. okt. 2. 19:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%

Még egy pár kérdés, és kiderül hogy te vagy a hibás mindenért.

Hidd el ő nagyon jól érzi magát, semmit nem kell tennie te mégis futsz utána.

Ha nem akarod nem lehet segíteni rajtad .

2017. okt. 3. 23:21
 12/12 anonim ***** válasza:
89%

Leszel még másba szerelemes nyugi!

Tudom!

2017. okt. 4. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!