Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar hűséges lenni ilyen hirtelen?
6 éve élek párkapcsolatban, van egy két éves lányom, a feleségem nem ad meg nekem semmit, az ágyban, le sem fekszünk.
Hiába kedveskedek ő nem kíván engem. Másfél évvel ezelőtt egy nő akit megismertem ugyanígy volt elhanyagolva. Kb 3 vagy 4 alkalommal lefeküdtünk.
Tegnap felhívtam, találkoztunk, meg akartam simogatni, mondtam neki hogy nincs kedve csinálni valamit, egyből levágta mire gondolok, mondta hogy nem befejeztük, ő szereti a párját babát akarnak, én pedig szeressem a feleségem, vegyek neki rózsát, főzzek neki masszírozzam meg, és mi csak legyünk haverok.
Kérdeztem hogy akkor miért lehetett régen több, most pedig miért utasít el?? Arra kitérő választ adott...
Ki érti a nőket... Az egyik férjhez megy aztán becsukja lábait a másik meg félrelép majd a hűségről papol. :D
Ha ezt megfejted akkor zseni vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!