Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud hűséges lenni?
Soha nem lesz hűséges, a hűség mély érzelmeken alapul, intelligencián, ha erre nem képes, az nem őszinte szerelemről tesz tanúbizonyságot.
Vannak qrva jó pasik és az ember akkor is azt mondja hogy nem, nem éri meg.
Nálunk én vagyok a fiatalabb 14 évvel, szóval egy kapcsolatban általában azért a fiatalabb félnek van fórja, ezért is nem értem a dolgot. Szerintem egyszerűen egy link embert kaptál ki, és addig változtass amíg időben vagy, gondolom most vagy 25 azaz pont 2 évvel vagy idősebb mint én.
"Miért nem tud hűséges lenni?"
Mert szeret különböző emberekkel dugni.
Nem értem ebbe miért kell többet belelátni, amiben nincs ennél több.
Előző előtti vagyok.
Nem azért mert szeret másokal dugni, hanem mert link tróger fogalmazzunk úgy.
És az marad 15 év múlva is, kár rá pazarolni az idődet.
A hűtlenség a bulizás, az Ő maga.
Ezen soha nem fogsz tudni változtatni és akárki kerül is mellé, azzal az emberrel is így fog viselkedni.
És nyugodtan dobd el csak úgy mert sz az sem fogja túlzottan megviselni, téged sokkal jobban megvisel ez az egész.
Tapasztalat...
Hm...nalunk is a párom a vagyonosabb ha lehet igy mondani, tanult biztos nem, de o kétszer háromszor annyit keres mint en csóró orvos.
A penzt pont lexarom a szerelem érzése ami eltér hogy mellette maradok.
Ha megcsalna hat azt nem viselnem el. Nemhogy többször egyszer sem.
Ha ráadásul meg téged néz le a bandája meg egy ok hogy szakits. Ha bírsz...
17 évesen (mikor összejöttünk) aligha volt sok pénze. Nem a pénzéért vagyok vele szimplán nagyon szeretem.
Mostanában csak dolgozik semmi rosszat nem csinál de mindent megteszek hogy jó legyen neki többször kielégítem csak ne menjen máshoz...
Eza hiba Drágám!
Mindent tegyél meg hogy Neked jó legyen, mert tökmindegy hányszor cumizod le, akkor is menni fog máshoz.
Nézd meg a Fiúk a klubból című örökérvényűt, hogy Brian Kinney milyen típus vot, és az ő karakterét még felturbózták jó tulajdonságokkal...
Nehogy már 25 évesen te hunyászkodj meg előtte, most még akárkit találsz de 8 év múlva már húzósabb lesz a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!