Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok,10 éve milyen volt Magyarországon a melegek megítélése, mennyit változott és mennyit fog változni 10 éven belül?
Elképzelhetőnek tarthatjátok, hogy 10 éve olyan lesz hazánkban is melegek megítélése, mint a fejlett nyugaton?
Például Németországban vagy akár a Benelux vagy Skandináv országokban, ahol az emberek gondolkodásmódja fejlettebb, modernebb?
Mit gondoltok, 10 év múlva lesz melegházasság hazánkban is?
A homosexualitás bűn.
Itt áll feketén-fehéren egy olyan könyvben, amiben a kígyók beszélnek, egy szűznek gyereke lesz, egy pasas meg a vízen jár! - Na, hagyjuk a Bibliát meg a meséit.
Én sokfelé éltem dolgoztam, és pl Londonba, lexarják hogy valaki meleg, vállrándítással elintézik.
Nagyon sok a vagyonos, nagyhatalmú elitista meleg is, rengeteg a klub, a szórakozási lehetőség dől a pénz, felfogták hogy irtó nagy hatalma van támogatni a melegeket, és sokkal humánusabb a gondolkodásuk a gay-sex-el kapcsolatban.
Ami meg a heterók sexuális szokásait illeti, ott is van minden, mindenki mindenkivel.
#9 (Azt hiszem töröltek pár választ... Szerintem ezt is fogják.)
A katolikus egyház fejének a véleménye.
Amúgy, ha egy picit gondolkodsz, akkor rájössz, hogy a nem csak a katolikus keresztény hit létezik.
Tudom, hogy számodra ez meglepő, mert nem rendelkezel elégséges ismeretanyaggal, de:
Norvégiában a norvég evangélikus vallást követi az emberek 80-90%-a és a katolikusok száma elenyésző.
Skóciában pedig a skót presbiteránus (református) egyház követője az emberek kb 4/5-e, a maradék fele meg anglikán vallású.
Anyám húga pl férjhez ment TelAvivba és minden nyarat kint töltöttünk.
Na, az a hely a melegek mekkája.
Sajnálom anőket akik ott akarnak pasit fogni mert nehéz a dolguk.
A zsidó vallás is lexarja hogy melegek mit csinálnak, Jeruzsálem az más hely de pl Tel-Avivban azt csinálsz amit akarsz.
Nem követeltem semmilyen formájú templomi esküvőt, nem vagyok vallásos.
Ha hetero lennék, akkor sem lenne templomi esküvőm, csak elmondtam, hogy Norvégiában például erre is van lehetőség.
Nyilván a világon 3-4 ilyen ország van, ahol erre van lehetőség és ezek ugyan keresztény országok, de nem katolikusak.
Például Írországban, ami a világ egyik legkatolikusabb országa népszavazáson, kétharmados többséggel szavazták meg a melegházasság elfogadását, de nyilván templomi esküvőre nincs lehetőség.
Ezeket a példákat csak azért hoztam, hogy látható és nyilvánvaló legyen, hogy az emberek gondolkodásmódja mindenhol más.
Ha Szaúd-Arábiában imámok lehetnének melegek lehetnének, akkor egész Szaúd-Arábia egységesen felkelne, mert ott jelen pillanatban a melegeket kivégzik.
Magyarországon is látható, hogy értelmetlen fröcsögést vált ki egyesekből.
A skót egyháznál meg elfogadott dolog.
Ez is egy olyan dolog, ami nagyon függ az egésztől.
A homoszexualitás egyébként egyáltalán nem természetellenes dolog.
A nemek kialakulásával egy időben megjelent.
És gyakorlatilag az összes "értelmes" és "emberszerű" fajra jellemző.
Mit érzek, ha arra gondolok, hogy egy nővel kell csókolóznom/szexelnem vagy bármi?
Mivel valamennyire biszexuális vagyok egy szép nővel vonz a dolog. Kevésbé, mint a férfiakkal, de egyáltalán nem taszít.
Ugyanakkor homoromantikus vagyok, legalábbis nem érzem, hogy meglenne az az érzelmi háttér egy nővel.
Persze lehet vitatkozni a szexualitásom körül, néha nekem is nehéz magamat besorolni, de a lényeg az, hogy egyáltalán nem taszít a nőkkel való együttlét.
Én csak annyit mondtam, hogy a természetben is előforduló normális dolog.
Nyilván tudom, hogy a melegek a kisebbség és nyilván társadalmilag előnytelen lenne, ha mindenki meleg lenne, mert akkor ha oda kerülök nem lenne aki megtermelje a nyugdíjamat :D (Mellékesen az emberi faj kihalna.)
De azért, tekintve, hogy a természettől sem egy idegen dolog, nem gondolnám, hogy természetellenes.
"De azért, tekintve, hogy a természettől sem egy idegen dolog, nem gondolnám, hogy természetellenes."
Ebben a formában egyet értek. Természetes, olyan értelemben, hogy előfordul a természetben, és nem az ember hozta létre valamilyen mesterséges beavatkozással. Viszont nem természetes a hagyományos, fajfenntartást szolgáló szexualitáshoz képest.
Hát, szerintem pedig igenis a hetero és a homoszexuális-gay kapcsolatok teljesen egyenrangúak.
Rég el vannak baxva a dolgok, ha a fajfenntartásra kell összepontosítani, ezért kell együtt lennie nőnek meg férfinak.
Egyébként is több nő van mint férfi, és bőven lehet béranyát találni haz az ember akar.
Akármilyen formában élsz együtt akárkivel attól még lehet gyereket.
A hetero párok is elválnak és lesz újabb poronty új nőtől új pasitól.
Arra kihegyezni a kapcsolatokat pedig, hogy úgy kell együttélni, hogy el sem válhatnak és együtt kell felnevelni a gyerekeket, ez már az egyén szabadságát korlázza szerintem.
Mindenki éljen ahogy akar, azzal akivel akar, azért van a férfiaknak fenekük hgoy meg lehessen dugni, és még élvezetes is.
Én semmi különbséget nem látok a hetero és homo párokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!