Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú ha lányos és gyerekes ráadásul kinézetre is akkor miért kapja meg egyből a meleg jelzőt? Komolyan, semmi bajom a melegekkel, tiniként emo voltam és sokat csókolóztam más emo fiúkkal, de hetero vagyok és néha zavar.24f
Nincs igazából tisztázva, hogy a "meleg" jelzőt pontosan kire is kéne használni. Abba a "melegek"-nek titulált gyűjtőtáborba rengeteg különböző eredetű dolog be van söpörve az orientációs másságoktól kezdve (kit szeretsz?) a saját pszichológiai másságokon (genderqueer, transznemű) át a testi interszexualitásig, meg kromoszómarendellenességekig. De vannak ott fura fétisekkel rendelkező heterók, kevert orientációk, na meg mindenféle érzéseket félremagyarázó aszexuálisok ezrei...
Megtippelem, hogy eredetileg se a "gay" (geil > gej vagyis túl édes, cuki) se a "meleg" jelzőt nem a szexuális orientációjukban eltérők végett találták ki (akik látszólag az ég világon semmiben nem különböznek a heteró társaiktól), hanem pont azokra, akiknek a sztereotíp férfitől merőben eltérő volt a viselkedése, gondolkodásmódja, lelkivilága. Való igaz, hogy az orientációs és a pszichológiai másság gyakran jár karöltve, de nem kötelezően. Ez két elkülöníthető dolog.
De az utca átlag embere nincs tisztában ennek elkülöníthetőségével.
Kérdező, nem vagy homoszexuális (nekem ez egy okból hihető, egy másik okból meg egyértelmű), viszont személyiségjegyeid alapján meglehet, egy másik csoportba azért "kapnál felvételt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!