Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy fiú ha lányos és gyerekes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú ha lányos és gyerekes ráadásul kinézetre is akkor miért kapja meg egyből a meleg jelzőt? Komolyan, semmi bajom a melegekkel, tiniként emo voltam és sokat csókolóztam más emo fiúkkal, de hetero vagyok és néha zavar.24f

Figyelt kérdés
2017. szept. 17. 19:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Nos, ha sokat csókolóztál más fiúkkal, akkor minden vagy, csak nem hetero.
2017. szept. 17. 19:48
 2/13 A kérdező kommentje:
csajok kedvéért volt és köszönöm szépen rendben vagyok a szexualitásommal.
2017. szept. 17. 19:51
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon durva hogy milyenek az emberek. Engem is melegeztek de nem tom miért. A koleszban le szoktam szopni a szobatársaimat ha nagyon tele voltak de HETERÓ vagyok!!!
2017. szept. 17. 19:52
 4/13 anonim ***** válasza:
89%

Sokat, csak a csajok kedvéért?

Nézd, engem tényleg nem zavar, ki kivel csinálja, nyitottan kezelem az ilyesmit, de ha engem arra kértek volna, hogy egy másik csávó szájára tapasszam az enyémet, hát gondolkodás nélkül nemet mondtam volna.

2017. szept. 17. 19:53
 5/13 A kérdező kommentje:
nem voltál emo soha. egy emo fiú nagyon lányos.
2017. szept. 17. 19:55
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Meleg nem vagy, de nem is heteró. Biszexuális vagy, ezzel semmi baj sincs. :)
2017. szept. 17. 19:56
 7/13 anonim ***** válasza:
89%

El kell, hogy keserítselek, de aki nem undorodik egy azonos neművel való csóktól, az minimum pánszexuális, de inkább biszex. De szíved joga azt hazudni magadnak, amit szeretnél.

"köszönöm szépen rendben vagyok a szexualitásommal"

Én is rendben vagyok vele, pedig biszex vagyok. És?

2017. szept. 17. 20:13
 8/13 A kérdező kommentje:
Mi az a panszexuális? panokkal szexel?:D amúgy sosem akarnék dugni egy fiúval és sosem dugtam fiúval, sosem végytam rá. ez csak ilyen kis érzelmek. szeretet. mert érzékeny lélek vagyok. ez nem dugásról szólt hanem inkább szeretetről.
2017. szept. 17. 20:20
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

A szeretetet nem csak úgy lehet kifejezni, hogy lesmárolsz egy fiút.

Nem gáz, csak nem vagy heteró.

De mondom, nincs baj a biszexuális beállítottságoddal sem.

Láttam már olyant is, hogy emós tinik a parkban, mindenkit ölelgettek a kis társaságukból és szájra puszilkodtak.

Engem nem zavart, de pár konzervatív öreg néni erősen fújjogott.

2017. szept. 17. 20:50
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
Ohm. Ez fura. Mennyire vagy lányos? Ezt képen kellene látni.
2017. szept. 17. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!