Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan rajtam kívül, aki úgy érzi senkinek sem kell, csak néhány nyugdíjasnak?
Figyelt kérdés
2017. szept. 13. 13:48
11/17 A kérdező kommentje:
Ez rám máris nem igaz, olyan is volt már, hogy csekély két órát utaztam soroksárról óbudára egy átlagon aluli fiúért.
2017. szept. 13. 17:06
12/17 anonim válasza:
Anno, kezdő koromban én is ezt éreztem, azonban ez egy nagy butaság és csak fölöslegesen őrlöd magad vele. Nyilván neked is meg kell tenned mindent, azaz ismerkedned kell. Erre pedig ott az internet. Amikor csak időd engedi, legyél online a különböző chateken és társkeresőkön. A nickneved pedig ne azt tartalmazza, hogy mekkora a méreted, hanem vagy a megyédet, vagy a legközelebbi nagyvárost. Így nagyobb az esély, hogy rádírnak, persze te is írj sok-sok embernek. Találkozgass emberekkel, ha egy tali nem sikerül? Kit érdekel, ismerkedj tovább, majd a következő sikerülni fog. Ha esetleg csúnyának tartod magad, az is butaság, hiszen mindenkinek más az ízlése.
13/17 anonim válasza:
2/12
Mert minden postás kövér?
14/17 A kérdező kommentje:
Nem, mert volt ott egy hozzászólás, amit kitöröltek. Moderátorok részéről sokkal logikusabb lett volna a postás hülyeséget kitörölni.
2017. szept. 13. 22:09
15/17 Buran válasza:
Üdv a világomban.
De lassan már az öregek se írnak rám társkeresőn...
23/f
16/17 A kérdező kommentje:
És te se másra?
2017. nov. 13. 15:42
17/17 Buran válasza:
Ez egy ilyen világ... Az ember ül, s vár a csodára, de nem ír senkire... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!