Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan rajtam kívül,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan rajtam kívül, aki úgy érzi senkinek sem kell, csak néhány nyugdíjasnak?

Figyelt kérdés
2017. szept. 13. 13:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Nyugdíjasnak? Te postás vagy?
2017. szept. 13. 13:53
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér.
2017. szept. 13. 13:53
 3/17 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem többet kellene barátokkal lenned. Nem jó ha ilyeneket érzel , hogy nem kellesz senkinek. Próbálj többet barátkozni.
2017. szept. 13. 13:57
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Hány éves vagy?
2017. szept. 13. 14:01
 5/17 A kérdező kommentje:
22
2017. szept. 13. 14:02
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
Merre laksz? ^^
2017. szept. 13. 14:03
 7/17 anonim ***** válasza:
21%
Én. Csak hogy én még nyugdíjasoknak sem kellek, egyáltalán. Semmiféle lánynak nem kellek....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................legbelül halott vagyok emiatt.
2017. szept. 13. 14:23
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
En is így érzem 😂 Meg tarskereson se ir senki 😭 20/F
2017. szept. 13. 14:25
 9/17 A kérdező kommentje:
A kérdés a homoszexualitás kategóriában van. Ettől persze írhatnak heterók is, csak teljesen más az, hogy egy heteró férfi nem kell a nőknek, mint az, hogy egy meleg férfi nem kell a férfiaknak. Egy meleg fiatal akkor is talál magának nyugdíjas partnert, ha rosszul néz ki, ezért nem lehet sehogy se párhuzamba állítani, hogy egy heteró férfi nem talál partnert.
2017. szept. 13. 14:36
 10/17 anonim ***** válasza:
88%

Én se kellek senkinek mert távol lakom mindenkitől.

Legtöbb melegnek az a szíve vágya hogy legyen egy srác a szomszédban vagy a legjobb a pincében, akivel lehet szexelni, randizni, filmetnézni stb. De ha kicsit utazni kell vagy 10km el távolabb lakik az már nyűg.

2017. szept. 13. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!