Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány meleg srácnak elég vékony hangja van. Tényleg létezik a "meleg hang"?
Miért van az, hogy sok meleg srácnak durván vékony hangja van? Van köztetek olyan akinek szintén vékony hangja van? Zavar titeket?
https://www.youtube.com/watch?v=U-SUNbPwPu4
ezt azért itt hagyom:)
Nem létezik.
A hang nem identitás függő.
Ez sztereotípia.
Nyilván a lányos vékony hangúakat mindenki észreveszi és szembetűnő bárkinek,de ebből ne általánosíts.
Nekem férfias hangom van és ha a megjelenésemből,kinézetemből,artikulációmból kéne rájönnöd ,h meleg vagyok e azonnal buknád a dolgot mert heteronak néznél.
És jelenleg is egy ízig vérig férfival ismerkedem ő is fiús/férfias hangú kinézetű,viselkedésű.
Az eddigi ismerkedéseim során is csak fiús,férfias melegekkel ismerkedtem akár csak alkalmi szintjén is.
Klasszikus kabaré idézet passzol ide:
"Az a lényeg, kislányom, amikor fiúkkal ismerkedsz, hogy tudd felmérni a hangnemet. Mert olykor előfordul, hogy nem jó hang-nemben szól. Ezeken nem tudsz állítani, ezek az élet rejtélyei.".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!