Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak én nem értem néhány melegnél?
Rettenetesen buta, közhelyeket igen, kérdést nem tartalmazó "kérdés" ez.
Majd akkor próbálj meg ezen a szinten gondolkodni, ha megy is anélkül, hogy összeízzadnád magad.
Köszi.
Nem csak a melegek ilyenek...pl. van itt egy hetero(?) is, aki mindenáron be akarja magyarázni, hogy minden biszex férfi meleg és minden nő igazából biszex.
De ahm...ennek sok oka lehet. Pl. ha szexelni akarnak vele, akkor így próbálják esetleg manipulálni, stb.
Valóban nem kérdeztem 5#, csak raktam kérdőszót meg kérdő jelet... Azért, mert nem tetszik a véleményem, miért izzadnék le?
7#, nem lesz senki előrébb, hogy meleg-e vagy sem. Tudja mindenki, de ha így akar élni, akkor éljen.
Elmondom megint a kérdéseket:
Miért van ez a melegeknél, hogy a másikba magyarázzák, hogy milyen az identitása? Erre kaptam választ szerencsére.
Meg miért érdekel bárki is, hogy pl.Gabo milyen?
Ha tudjuk, okosabbak leszünk tőle?
De úgy látszik nem értik sokan, mivel engem nem foglalkoztat más milyensége :/
8. Lehet rajta csámcsogni.
Ez még nem az az ország, ahol minden ember megvonja rá a vállát.
És a szégyen az, hogy a melegek is használják lehúzásnak, lejáratásnak a szexualitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!