Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van nála esélyem, egyátalan van benne meleg hajlam?
Figyelt kérdés
Van egy jó haverom akivel folyton fogdossuk egymást, órákon is folyton, comb, kéz stb. Volt már sokszor hogy a fenekére is rámalkoltam de nem mondott rá semmit. Van amikor szemezgetünk és ilyenkor előfordul, hogy megnyalja a szája szélét. Amugy elég férfias, jó izmos teste van, rendszeresen jár kondizni. Arra is volt példa, hogy rámhajtotta a fejét amikor egymás mellett ültünk, olyankor nagyon jó érzés fogott el. De viszont néha amikor fogdosom mondja hogy ne csináld már, de utana nemsokkal elkezdi elölről. A melegeket lenezi, kineveti ha róluk van szó. Számomra annyira érthetetlen...2017. szept. 12. 22:26
11/14 anonim válasza:
Ha a fiúkra áll a farkad akkor meleg vagy igen. Ha nőkre akkor heteró. Ha mindkettőre akkor biszex. NEKEM például a 25-30 korú fiúk jönnek be nagyon.
Ha helyesek, és magasak akkor írhatnak is :)
15/F
12/14 A kérdező kommentje:
18 éves és még nem volt kapcsolata lánnyal, annyi hogy irogat néhánynak es próbálja nekem is beadni, hogy hú de nagy fűzések, de semmi se lett egyikből se. Volt mar amugy, hogy 1-2 csak dugni is elhívta de nemet mondott mindnek.
2017. szept. 22. 22:08
13/14 anonim válasza:
Szerintem akkor biztos, hogy van bi. hajlama, csak nem meri bevallani, még magának sem ! Fél a lányoktól, hogy felsül, veled meg nem mer kezdeni. Valahogy viccesen vedd rá, hogy verjétek ki együtt, és próbáld meg megfogni neki !
14/14 anonim válasza:
#13. vagyok. Valószínű azért állit meg a fogdosáskor, mert érzi, hogy feláll neki hamarosan. Fél, hogy lebukik. Magamról tudom, pont így voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!