Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van nála esélyem, egyátalan van benne meleg hajlam?
Ha te vagy a passzív fél told le a nadrágod pucsics be neki és mond TOLJ MEG TE ÁLLAT!
Ha előveszi a lompost akkor van benne hajlam ha pedig rosszul reagál simán mondhatod poén volt mert a tolj meg te állat elég viccesen is tud hangzani...
Nem vagyok meleg viszont volt egy csaj aki nagyon bevállalós volt miniszoknyát feltolta és ugyan ezt mondta... természetesen betoltam neki nekem se kellet több de utána mesélte volt olyan akivel eljátszotta és nem tolta be és ő meg jót röhögött akkor mert mondta viccnek szánta..
Képzeljétek ma elkezdte mondogatni, hogy mennyire utálja a melegeket, meg undorítónak tartja, hogy egy fiú seggbedug egy másikat. Szerinte egyből észreveszi ha valaki meleg és még kezet se fogna vele.
Hozzátenném, hogy kb 6-7 éve barátuk vagyunk és érdekes módon nem vette rajtam észre...
Általában 2 oka van annak, ha egy hetero férfi így undorodik a melegektől:
1. Gyerekkorában molesztálta egy férfi.
2. Tudatalatt van benne ferde hajlam.
Jó lenne tudni, mennyit csajozik a haverod, mert ha sokat, az utalhat a második esetre, hogy gyűjti a trófeákat, önigazolásképp, hogy ő igenis hetero. Plusz ez a Törless-szerű fogdosás is egy jel szerintem, bár a Rammstein tagjai fiatalkorukban is ott meztelenkedtek, fütyiztek egymással ahol tudtak, s mégis családapák (ami mondjuk nem mindig bizonyíték a heteroszexualitásra).
Ez egy elég komplex dolog, de én drukkolok neked Kérdező, látszik, hogy nagyon tetszik neked a barátod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!