Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek van nála esélyem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van nála esélyem, egyátalan van benne meleg hajlam?

Figyelt kérdés
Van egy jó haverom akivel folyton fogdossuk egymást, órákon is folyton, comb, kéz stb. Volt már sokszor hogy a fenekére is rámalkoltam de nem mondott rá semmit. Van amikor szemezgetünk és ilyenkor előfordul, hogy megnyalja a szája szélét. Amugy elég férfias, jó izmos teste van, rendszeresen jár kondizni. Arra is volt példa, hogy rámhajtotta a fejét amikor egymás mellett ültünk, olyankor nagyon jó érzés fogott el. De viszont néha amikor fogdosom mondja hogy ne csináld már, de utana nemsokkal elkezdi elölről. A melegeket lenezi, kineveti ha róluk van szó. Számomra annyira érthetetlen...

2017. szept. 12. 22:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, hogy a melegeket nem is nézi igazából le, hanem ezzel leplezi, hogy ő is az vagy biszex/vannak hajlamai. Ergo, nem meri felvállalni magát. Mert valahogy ez a fogdosás, fej a válladra hajtása, stb. nekem nem tűnik túl "heteró dolognak".
2017. szept. 12. 22:32
 2/14 Kisumi ***** válasza:
89%
Nos annyit tudnák tanácsolni, hogy beszélgess vele. Kérdezd meg, hogy mi baja a melegekkel. Ha meleg lenne mi vonzaná, stb. Egyszer egy ital mellett beszélj vele, akkor jobban felengednek az emberek, borban az igazság tartja a mondás. De megeshet, hogy csak játszik és közvetlen. Sok férfi van aki hasonlóan viselkedik, de nem melegek.
2017. szept. 12. 22:34
 3/14 Kisumi ***** válasza:
90%
Hozzáfűznék még annyit, hogy a leírtak alapján lehet, hogy van benne hajlam. A lenézés meg lehet titkolózás a valódi érzései alapján. Tudja rólad, hogy mi a helyzet?
2017. szept. 12. 22:41
 4/14 A kérdező kommentje:
Ő nem de az osztályba vannak páran akik igen, szerinrem amugy egy kicsit észrevehető rajtam. De amugy nemtudom..
2017. szept. 12. 22:42
 5/14 Kisumi ***** válasza:
87%
Kérdezd ki, hogy valóban, hogy vélekedik a melegekről és kérdezd meg ha meleg lennél mit csinálna. De nem kell elmondanod neki, hogy te is az vagy, csak dobd be neki.
2017. szept. 12. 22:44
 6/14 anonim ***** válasza:
8%

Ha te vagy a passzív fél told le a nadrágod pucsics be neki és mond TOLJ MEG TE ÁLLAT!

Ha előveszi a lompost akkor van benne hajlam ha pedig rosszul reagál simán mondhatod poén volt mert a tolj meg te állat elég viccesen is tud hangzani...

Nem vagyok meleg viszont volt egy csaj aki nagyon bevállalós volt miniszoknyát feltolta és ugyan ezt mondta... természetesen betoltam neki nekem se kellet több de utána mesélte volt olyan akivel eljátszotta és nem tolta be és ő meg jót röhögött akkor mert mondta viccnek szánta..

2017. szept. 13. 06:56
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Erdekel
2017. szept. 14. 08:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem biszex, azon belül is aktív.
2017. szept. 22. 20:52
 9/14 A kérdező kommentje:

Képzeljétek ma elkezdte mondogatni, hogy mennyire utálja a melegeket, meg undorítónak tartja, hogy egy fiú seggbedug egy másikat. Szerinte egyből észreveszi ha valaki meleg és még kezet se fogna vele.

Hozzátenném, hogy kb 6-7 éve barátuk vagyunk és érdekes módon nem vette rajtam észre...

2017. szept. 22. 20:52
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Általában 2 oka van annak, ha egy hetero férfi így undorodik a melegektől:

1. Gyerekkorában molesztálta egy férfi.

2. Tudatalatt van benne ferde hajlam.

Jó lenne tudni, mennyit csajozik a haverod, mert ha sokat, az utalhat a második esetre, hogy gyűjti a trófeákat, önigazolásképp, hogy ő igenis hetero. Plusz ez a Törless-szerű fogdosás is egy jel szerintem, bár a Rammstein tagjai fiatalkorukban is ott meztelenkedtek, fütyiztek egymással ahol tudtak, s mégis családapák (ami mondjuk nem mindig bizonyíték a heteroszexualitásra).

Ez egy elég komplex dolog, de én drukkolok neked Kérdező, látszik, hogy nagyon tetszik neked a barátod. :)

2017. szept. 22. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!