Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy velem nem rendesek?
Nem, dehogy. Legalább is magamból indulok ki :)
Eléggé elkeserítő, de vannak ilyenek és szerencsére kivételek is.
Beszéltél vele erről? Ha igen és úgy sem, akkor lehet ki kellene szállnod és keresni egy olyan srácot aki jó hozzád :)
Tudom nehéz, tapasztalat :(
Minden ember más. Sokszor én sem tudom kimutatni annyira a szeretetemet, mert nem vagyok ragaszkodó tipus. Persze van külömbség a "nehezen mutatja ki az érzelmeit" meg az " egyátalán nem próbálkozik" között.
Ha az utóbbiba esik hagyd ott, ha érzed, hogy ő is olyan mint én, inkább próbáld megbeszélni vele, mert lehet nem tünt még fel neki, hogy ez téged zavar.
Remélem tudtam segítni.
Köszönöm nektek ! :( nekem mo dta sokszor hogy nem egy erzelgős fajta. De nekem szarul esuk hogy kb utolso helyen vagyok mindig fontosabb a nővere meg az idiota baratja aki csak sz@rba viszi bele.
Szeretnek vele kettesbe lenni ő meg inkabb veluk van szivesen erre kapom a flest hogy én bzarom őt és magamhoz akarom lancolni .. én tényleg rendes fiu vagyok mindenem oda adom olyannak akit szeretek. De faj hogy ez nincs viszonozva.. teljesen egyedul vagyok nekem nincs tesom nincs senkim szó szerint senkin eleg fiatalon elvesztettem a szuleimet is. Apam meghalt anyam sz@rik rám a mamám is meghalt nem regen akire mindig szamithattam. Igen ragaszkodo vagyok nagyon is sajnos .. És nekem ez roaszul esik :(*(
!
Kérdező,keressned kellene egy normális pasit.
Én is olyasvalakit keresek, mit Te, de senki nem akadt még a horgomra...
Megértem, hogy nő nem kell, pont ezért vagyunk b&zik, mert a pasik tetszenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!