Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, nektek milyen hajvise...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, nektek milyen hajviselet jön be?

Figyelt kérdés

Mondjuk egy fiatal, viszonylag magas, vékony, barna hajú (mindig is át akartam festeni ez nem akadály, viszont pl a fekete pocsékul állna hupililát meg nem akarok), szemüveges srácnak szerintetek mi lenne a legjobb?

(Nem küldök képet.)

Kort meg aktív/passzívot is írjatok, ha lehetséges :)

2017. aug. 30. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Nekem kizárólag a géppel rövidre nyírt természetes színű, festetlen haj jön be egy fiún.

31/uni

2017. aug. 30. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Én a régimódi, oldalválasztékos frizurát kedvelem a legjobban, természetes színű hajból. Meg a hosszabb, vállig érő is nagyon jó, mikor a páromnak olyan volt, imádtam végigfésülni az ujjaimmal.

28 uni

2017. aug. 30. 22:18
 3/5 anonim válasza:
89%
És csak világosítattam felül meg pár szőkés tincset tettek bele, és mindenki szerint tök jó:)
2017. aug. 30. 23:53
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
Én az under cut fajtákat szeretem, fiatal vékony srácokhoz kifejezetten passzol 18/uni
2017. aug. 31. 00:29
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
Kopasz, egyértelműen. Vagy nagyon rövid. 35/A
2017. szept. 2. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!