Megteheti ezt a nővérem?
Augusztusba lesz az esküvője és én vagyok a tanúja.
Ő pedig ma kijelentette, hogy milyen hajam lesz, milyen arcszőrzetem és, hogy milyen ruhát kell viselnem.
Az tény, hogy "érdekes" kinézetem van, de ez szerintem akkor is túlzás...
Üstökre vágott hajam van és kecskeszakállam. Az ünneplő ruhám egy zsinóros/magyaros zakó, alatta pitykés mellény majd fehér ing. Alul egy zsinóros nadrág és végül egy bőrcsizma (tehát tulajdonképpen csak a csizma a szokatlan, a többi az a megszokott ünnepi ruhadarabok "felturbózott" darabjai).
Megteheti, hogy megszabja mit viseljek?
22/f
Ilyen húú de magyarosban én sem engednélek tanúnak.
A tesóm esküvőjén a tanúknak, koszorús lányoknak volt ruha. Mindenkinek egyforma
A ruhába szóljon bele, ha akar, végül is a koszorúslányok ruhája is általában megszabott.
De a haj meg a szakáll más dolog, abba nem szólhat bele. Még mit nem...
Ha le nem is vágatod, igazíttasd meg egy alkalmakon társadalmilag - vagy legalább a nővéred által - elfogadott fazonra.
A ruhát pedig igen, megszabhatja, hiszen ez az ő napja, nem a tiéd. Bármely más napon azt viselsz, amit akarsz, úgy hordod a hajad és a szakállad, ahogy akarod, ha már igent mondtál arra, hogy a tanúja leszel, akkor alap, hogy ezt megteszed a kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!