Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti inkább nagyon penge (okos),...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti inkább nagyon penge (okos), viszont iszonyú béna vagy nagyon gyakorlatias, alapműveltséggel rendelkező emberrel jönnétek össze?

Figyelt kérdés
2017. aug. 30. 17:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Attól függ, mire.
2017. aug. 30. 17:55
 2/12 A kérdező kommentje:

Jogos, bocsi. :D

Hosszútávú kapcsolatra gondolok.

2017. aug. 30. 17:57
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
Akkor nem nyilvánvaló? :)
2017. aug. 30. 18:11
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Inkább az okosabbal. A legutolsó srác, aki nagyon bejött szerintem 99%, hogy asperger-szindrómás volt, bár nem diagnosztizálták és ő se vette észre magán. Nem nevezném bénának, de mindenképp nagyon furcsa volt, sokszor mindennapi szituációkban is. Mindezt úgy, hogy közben kiemelkedően okos srác volt. Igazából ezt az egészet még furcsán vonzónak is találtam benne. :D

21/F

2017. aug. 30. 18:23
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Az előbbivel.
2017. aug. 30. 18:30
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Jajjjj mar. Ne okos legyen. Nem kell asztrofizikus. Intelligens legyen. Amellett lehet hat nagydoktorija is. De.... Forditva is igaz. Hiaba orvosprofesszor ha egy taj-paraszt-allat-bunko stilusa van.
2017. aug. 30. 18:54
 7/12 anonim ***** válasza:
32%
Én ugyan hetero vagyok, de ez ugyanaz. Inkább egy okos és nagyon ügyes emberrel jönnék össze. Mivel én magam is extrém okos vagyok, és a szexben is nagyon ügyes, nem értem miért kellene ennél lejjebb adnom. Nem kell annyira okos ember mint én (az ilyenek már idegesítőek néha), de azért egy értelmes szintet üssön meg.
2017. aug. 30. 19:25
 8/12 anonim ***** válasza:
89%

7es el ne szállj :D

Az intelligencia és az érzelmi intelligencia nekem elég sokat számít. :)

2017. aug. 30. 20:38
 9/12 anonim ***** válasza:
57%
Én az utóbbival inkább. Ha nagyon penge az jó dolog, ha viszont ez azzal jár, hogy iszonyú béna, nincs meg benne az a férfias határozottság, akkor nem kellene. :)
2017. aug. 30. 21:13
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

en inkabb az utobbival, de igazabol nem ez alapjan dontok, a szemelyisegenek a tobbi resze is szamit. mindket kategoriabol vannak barataim es jol kijovok veluk.

21/F

2017. aug. 30. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!