Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kevés a nagymellű okos lány?
Figyelt kérdés
Ez kb. ilyen soha elő nem forduló kombináció.2016. dec. 12. 00:08
1/20 anonim válasza:
Nem találkoztál a rokonságommal a jelek szerint :D Csak nagy mellű és nagyon okos uncsitesóim vannak.
2/20 anonim válasza:
Es miert ilyen keves a problemait nem vagdalkodaskent kivetito, hanem ferfikent megoldo pasi?
3/20 anonim válasza:
Nekem volt nagy mellű és okos barátnőm. Mondjuk egy ribi volt, de az ugye nem kritérium, hogy ne legyen.
4/20 anonim válasza:
Hát, én orvosira járok D-s mellekkel. Akkor...? :D
5/20 anonim válasza:
Dobhatnál egy két Facebook-linket az uncsitesóidról, de úgy igazán!
8/20 anonim válasza:
Én állítólag megfelelek a feltételeidnek. Sokra ugyan nem megyek vele, mert "jócsaj" sosem voltam, de ez már más lapra tartozik.:D
9/20 anonim válasza:
a hétvégét egy ilyen nővel töltöttem.. még mindig nem dolgoztam fel amiket átéltünk
10/20 anonim válasza:
A magyarázat egyszerű: a mell növekedéséért felelős hormonok gátolják a frontális lebeny működését.
Látom, nem figyeltél biológia órán, ha figyeltél volna, nem kérdeznél ilyen hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!