Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet belőlem így orvos?...

Lehet belőlem így orvos? Nincs is más elképzelésem ezen kívül

Figyelt kérdés

Nagyon félek, hogy nem vesznek fel, meg persze, hogy bent maradok e. Még két évem van, eddig kémiából és bioszból is ötös voltam minden évben. De ez az emelt anyag elég nehéznek néz ki, még csak a második hét van de már most érzem a nyomást. Igazából jó tanuló vagyok, viszont semmiből sem az a kiemelkedően jó. Szivacsagyam nincs, én nem tudok úgy tanulni, hogy egyszer elmondja a tanár és máris 100%-osan megértem, mindig le kell ülnöm otthon és nem egyszer nem kétszer elolvasni, az a baj hogy ez a tanulási módszerem nagyon sok időt vesz igénybe. Matekból nem vagyok valami penge, viszont kémiába elég sokat kell számolni meg ahogy látom bioszban is van olyan rész, ezektől nagyon félek.

Nem tudom, hogy hogyan kéne effektívebben tanulnom?! Már most nagyon ideges vagyok és akkor még a többi tantárgyra is kell tanulni...persze tudom, hogy ez még mindig semmi az orvosin tanultakhoz képest. Akik kémián vannak velem fakton olyan okosak :'(, jók matekból is...csak én vagyok gyengébb.

Ha nem vagyok olyan okos, de szorgalmam van akkor bejuthatok és el is tudom végezni? :'(

2014. szept. 9. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ja
2014. szept. 9. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen,de a bejutáshoz akkor is kell a kémi.biosz,matek. Egyrész sajnos,mésrészt viszont helyes,hogy szűrik a népet. Két év alatt csúcsra járathatod magad:D Utolsó évben nézd meg,hogy az egyetem indít-e előkészítőt,illetve szerválj be egy olyan magántanárt,aki direkt az ilyen felvételikre szakosodott. Sok sikert!
2014. szept. 10. 12:45
 3/4 A kérdező kommentje:
magántanár tuti lesz, főleg kémiából
2014. szept. 10. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Érdeklődnék, hogy sikerült-e felkészülnöd, valamint végül az orvosit választottad-e.

2019. aug. 23. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!