Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Coming out? Inkább várják? Vagy ne is csináljam?
Anyukám tudja, hohy meleg vagyok, neki elmondtam, de a barátaimnak eddig nem nagyon.
Az a helyzet, hogy a környezetem 90%-a liberális és elfogadó, voszont, ha elmondanám nekik akkor valószínűleg azok is megtudnák, akik nem anyira elfogadók.
Az egész környezetemben pár ilyen ember van ebből 2 az osztálytársam (fiúk)
Szeretném az egészet kiadni magamból és nem titkolózni, de azt sem szeretném, hogy ezért bántsanak vagy kerüljenek.
Szeretném az összes ilyem ember véleményét megváltoztatni, de mem megy :(
Szerintetek mit kellene tennem?
Magamaban tartani az egészet és várni vagy merjem elmondani, hogy: IGEN, ÉN IS MELEG VAGYOK és tessék, ítéljetek el, ha akartok...???
Elnézést, ha nem vagyok túl összeszedett, de kezd elegem lenni.
Folyton mindenki a barátnő témát hozza és kb minden barátom aki lány a barátnőm pl az osztálytársaim szerint...
Szóval ja.
És amikor pl a melegekről beszél ez a 2 osztálytársam az is tök rossz érzés :(
Köszönöm a válaszokat és a pm válaszokat is, mivel a nevem a nevem, kevéssé válaszolnék, ameddig ez a helyzet.
Volt időm, kb 5-6 éve tudom, hogy meleg vagyok. 4-5 évig próbáltam változni, most már elfogadtam és nem bánom.
Az egyetlen amitől tartok, hogy mások el fognak ítélni emiatt... :(
próbáltál változni? hogyan?
amúgy meg nézd, én azt látom mindenkin h aki saját magával tisztában van és természetesen kezeli a dolgot, ahhoz a többiek is természetesen állnak. de a heterók se igazán szeretik, amikor vki nem egyenes és éveken keresztül csak sejtegetni lehet, de ha rákérdeznek letagadja. akkor ennél sokkal egyenesebb, ha csak simán megmondod h igen, és ennyi, letudva. mindkettőre ismertem pélkdát, azért mondom.
Mármint próbáltam megváltoztatni magamat, próbálkoztam lányokkal. Nem jött össze :(:)
Tartok egy kicsit az egésztől és persze könnyű azt mondani, hogy "na majd most bevallom...", de amikor lenne rá alkalom vagy mondjuk a lányok a téma, akkor soha nem sikerül elmondani.
Félek az egésztől...
Ilyenkor sajnos mindig az ugrik be, hogyha bevallom nem tudom visszavonni.
Én még éppen gimnazista vagyok. 5-600 ember legalább jár ide...
És kb egy olyan ember sincs aki bevallaná, hogy meleg.
Csak a pletykák mennek meg pl egyszer egy srác szerelmet vallott egy másiknak, stb
(Leszbikus meg biszex lányok meg vannak többen, akik felvállalják.)
Szóval igen... Fogalmam sincs, hogy hogy fogadnák az emberek. :S
Hát, lányok közt is rengeteg van... a te korodban nekem se jött össze. De te tudod, hogy lehet-e valami velük...
Azzal meg, hogy világgá kürtölöd, hogy a fiúk kellenek, mit érsz? Van-e potenciális jelölted kapcsolatra a suliból? Ha meg nem, minek mindenkinek elmondani?
Az osztálytársaim még bőven a barátaim kategória.
Amúgy igen, van potenciális jelöltem, de hát ez még nem biztos:)
Emellett meg nekem eléggé rossz érzés, hogy minden lány barátomra azt feltételezik, hogy a barátnőm és folyton feljön ez a téma.
Plusz a lány barátaimnak is elég aokszor kellemetlen szerintem az egész és sokszor ők sem tudják hová rakni a dolgokat.
Ez meg egy olyan dolog, hogy a suliban a dalnak is 2 füle van és ha pár ember tusja akkor előbb utóbb mindenki tudni fogja, aztán megint csak rossz helyzetben leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!