Szerintetek ha a barna hajamra más színű barnát festenék, ha lenőne nagyon csúnya lenne? Csak mert nyár van és suliig biztos lenőne. Vagy inkább melírozottan csináljam?
Figyelt kérdés
Köszönöm!:)2015. jún. 22. 19:38
1/4 anonim válasza:
szerintem fest be más barnára, max ha kezd lenőni vagy már nem tetszik akkor az eredeti hajszinedhez nagyon hasonlóra, esetleg ugyanolyanra festesd vissza
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de mindig félek, hogy nem biztos hogy pont az eredeti hajszínt eltalálják.. :D Mert elvileg a természeteset nem lehet utánozni :DD
2015. jún. 22. 19:48
3/4 anonim válasza:
Inkább színező sampont használj, az kikopik, nem lenő.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen ez tök jogos, én is úgy gondoltam először csak rájöttem hogy az 4 mosás után kikopik, ami nálam 2 hét. Annak meg nem nagyon lenne sok értelme, bár nem tudom :D Lehet hogy mégis az lesz, köszi!:)
2015. jún. 22. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!